Popular Posts

Saturday 18 October 2014

ΠΟΡΝΕΙΑ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ


Και ποιος είναι ο άνθρωπος που δεν αγγίχτηκε ποτέ απο την πορνεία;
Η πορνεία δεν ειναι μονο αμαρτία αφού ακόμα και η ματιά που λιμπίζεσαι την ξένη γυναίκα είναι καρδιακή  πορνεία,αφού κοιτάζεις την γυναίκα σαν ένα σεξουαλικό αντικείμενο για την Όρεξη σου «Εγω ομως σας λεω όποιος κοιτάει γυναίκα παρακινουμενος απο σαρκική επιθυμία, εχει κιόλας ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΜΟΙΧΕΙΑ μαζι της μέσα στην καρδιά του. Γι αυτο, αν σε ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ το δεξί σου μάτι, βγάλε το και πέταξε το απο πάνω σου, γιατι σε συμφέρει να χαθεί ενα απο τα μελη σου, παρα να πεταχτείς  ολόκληρος στη γέενα.»(Ματθαίος 5:27-30) είναι η νουθεσία του ΘΕΟΥ Ιησού Χριστού, επειδή ειναι καταστροφική για την ψυχή σου, για τον γάμο σου, και μπορεί να σου στερήσει την μέλλουσα ζωη σου,  αν απο αυτήν δεν απελευθερωθείς !!

Οι στατιστικές μας πληροφορούν οτι 2.5 δισεκατομυρια  Ημειλς καθημερινώς ειναι πορνογραφικά, οτι 25% ολων των αναζητήσεων στο Ιντερνετ σχετίζονται με πορνογραφικές αναζητήσεις, οτι 24.644.172  ιστοσελίδες ειναι πορνογραφικές, οτι 30.000 άτομα πορνευουν  καθε στιγμή , οτι υπάρχουν 116.000 αναζητήσεις καθε μέρα για παιδική πορνογραφία, και οτι 34% των χρηστών του Ιντερνετ κατα λάθος βρέθηκαν σε πορνό ιστοσελίδες, και οτι 20%  των ανδρών και 13% των γυναικών ομολογούν οτι κοιτάζουν πορνό. Και οτι ο μέσος ορος ηλικίας που ενα παιδί βλέπει πορνό για πρώτη φορά ειναι 11 χρονών !!!

Φιλοι, ευτυχώς  στην Αμερική και στον Καναδά που ζω, πολλές εκκλησίες προσφέρουν ενα  Χριστό κεντρικό πρόγραμμα για να βοηθήσουν αυτούς που  αιχμαλωτίσθηκαν απο διάφορες καταστροφικές έξεις, και δόξα στον Κυριο πολλοί  βρίσκουν την Ελευθερία τους.

Φίλε μου, απο προσωπική κακή εμπειρία παρόλο που ποτέ δεν επεδίωξα να κοιτάξω πορνό,( ενω στην ζωή μου μοίχευσα οταν ακόμα δεν ειχα προσωπική σχέση με  τον ΣΩΤΗΡΑ μου)  ξέρω πόσο εύκολα μαγνητίζομαι από τα γυναικεία θέλγητρα, γιατί  ακόμα και το κοιτάζειν λεκιάζει την ψυχή μου, και θα μου κλέψει απο την χαρά του γάμου μου. Αδελφέ μου ο Κύριος μας  μπορεί απο την αιχμαλωσία της πορνείας να σ' ελευθερώσει.
" Σ'αγαπώ Κύριε  και θέλω απο την πορνεία να απελευθερωθώ." Είναι η προσευχή που ο Κύριος θα την απαντήσει και την χαρά της Ελευθέριας θα γεύσεις, αν μ' ολη σου την καρδιά σου την επιθυμείς και του το ζητήσεις. Αμήν!!
Δόξα στον Κυριο μας Ιησου Χριστό που μας δίνει την Νίκη οταν τον Ζητούμε και τον ΥΠΑΚΟΥΜΕ !!

No comments:

Post a Comment