Popular Posts

Sunday 19 October 2014

ΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, Ν’ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ (Ματ.11;28,Αποκ.3:20)

Άσε πάλι το φάρμακο να κάνει την δουλειά του να σου αγγίξει την καρδιά και να σε φέρει κοντά του. 
Το φάρμακο που αγγίζει την καρδιά και μπορεί να σε φέρει στον Χριστό είναι η Αγάπη του,που για να σε σώσει άφησε τους ουρανούς κι' ήρθε κάτω στην γη να πληρώσει με το ιδιο του το αίμα την τιμωρία για την δικη σου αμαρτία, να φορτωθεί στο σώμα του τις δικές μας αμαρτίες (Ιωάννης 1:29,3;16,Φιληπ. 2:6-8,Α.Πέτρου 2:24) ώστε όποιος τον εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον δεχτεί  να μην καταδικαστεί αλλά να ΣΩΘΕΙ μέσω αυτού (Ιωάννης 3:16-17)γιατί δεν ηρθε ο Χριστός για να καταδικάσει τον κόσμο αλλά για να αναζητήσει και σώσει το χαμένο ! ( Λουκάς 19:10) 
Αν αναγνωρίζεις ότι είσαι χαμένος  αμαρτωλός  και έχεις ανάγκη τον ΧΡΙΣΤΟ για να σε σώσει είσαι μακάριος, γιατί κάθε αμαρτωλό καλεί στον ίδιο να προσέλθει  ΑΝΑΠΑΥΣΗ και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να βρει. 
«Αν κανείς προσφύγει σ'εμένα ως  είσοδο θα ΣΩΘΕΙ»(Ιωάννης 6:35,40,7:37,10:9) 
Ο Χριστός θα σου χαρίσει Αιώνια Ζωή, οταν τον επιθυμήσεις και Σωτήρα σου τον Δεχτείς !!!
 
Δυο νέοι στων κυμάτων την χαρά αντίκριζαν το πέλαγος, ο ένας το έβλεπε με αισιοδοξία ο άλλος με απαισιοδοξία, αυτός που το έβλεπε μ' αισιοδοξία ήξερε οτι σύντομα θα πέθαινε, έπασχε απο Απλαστική αναιμία, Αυτή ήταν η μητέρα μου που πέθανε το 1946  είκοσι έξη χρονών και είναι στον Παράδεισο με τον Κύριο. Ο άλλος νέος ήταν ο Πατέρας μου, που πέθανε πενήντα δυο χρόνια αργότερα απο Καρκίνο, ογδόντα τεσσάρων χρονών, χωρίς Ελπίδα και χωρίς Αισιοδοξία στην καρδιά του γιατί ποτε εν ζωη δεν άνοιξε την καρδιά του στον Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί.    
Φίλοι μακάριοι ειναι όσοι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ στον ΚΥΡΙΟ (Αποκάλυψης 14:10) όσοι εν Ζωή έχουν ανοίξει την ΚΑΡΔΙΑ τους στον Χριστό και προσωπικό Σωτήρα τους τον έχουν δεχτεί, γιατί αυτοί γνωρίζουν οτι όπου είναι ο Κύριος τους μαζί του θα βρεθούν (Ιωαν.17:24) και καμία δύναμης στον κόσμο ΠΟΤΕ δεν θα τους αποσπάσει απο τα χέρια του !!(Ιωαν. 10:27-29)

Φίλοι μου δυο μόνο είναι οι δρόμοι, ο ΣΤΕΝΟΣ που στον παράδεισο οδηγεί και απαιτεί να παραμερίσεις το εγώ σου και στον Χριστό ν'ανοίξεις της καρδιά σου και σωτήρα σου να τον δεχτείς, και ο ευρύχωρος που καμία αυταπάρνηση δεν απαιτεί, (Ματθαίος 7;13-14) αλλά σ' όλους υπόσχεται  οτι χάρη στην *συγχωρητική* ευχή  του Ιερέως « Κύριε ο Θεος ημών.. συγχώρησον αυτω δι' εμού (προσφωνεί ο Ιερέας)  και το μεν σώμα αυτού, εις τα εξ'ων συνετέθη διαλυσον, την δε ψυχή αυτου εν σκηνές Αγιων ΚΑΤΑΤΑΞΟΝ» ο εν Ζωή αδιάφορος αμαρτωλός στον παράδεισο θα μπει !! 
Φίλε, η αγάπη του Χριστού εις τον ίδιο σε καλεί «Να, τωρα στέκομαι στην πόρτα της καρδιάς σου και κτυπώ. Αν ακούσεις την φωνή μου κι'ανοίξεις την Πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ»(Αποκ.3;20)  ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός, του Γιου και του Αγίου Πνεύματος και εσύ να μπεις. ΑΜΗΝ !
 
"Πολύτιμος είναι μπροστά στον Κύριο ο θάνατος των οσίων του" Ψαλμός 116;15

No comments:

Post a Comment