Popular Posts

Friday 3 October 2014

"ΚΥΡΙΕ ΕΓΩ Σ ΑΓΑΠΩ, ΑΝ Μ’ ΑΓΑΠΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ”

Είναι η προσευχή που ο Κύριος δεν φοβάται να την απαντήσει, γιατί ήρθε κάτω στην γη να ΣΩΣΕΙ τον χαμένο, και να ΧΑΡΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΖΩΗ σ'εκείνους που τον Αγαπούν(Ιωάννης 10:10). Ο αναμάρτητος Χριστός θυσιάστηκε για τις δικές μας αμαρτίες μας, ώστε ο αμαρτωλός που τον εμπιστευτεί και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί,να γίνει Παιδί Θεού, να γεννηθεί ξανά, οχι από σαρκική μείξη η ανθρωπινή πρωτοβουλία άλλα από τον ΘΕΟ (Ιωάννης 1:12-13)
ΠΟΙΟΣ ...ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ;
Φίλε μου, ο Χρόνος, τα λίγα λεπτά που ΑΛΛΑΞΑΝ την Ζωή των Αποστόλων,< και αλλάζουν και σήμερα την Ζωή κάθε αμαρτωλού που ΑΓΑΠΑ τον Χριστό> ήταν ο Χρόνος ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ και ΑΦΙΕΡΩΣΗΣ στο υπερώο όταν ακούστηκε μια βοή από τον ουρανό..... κι γέμισε ολο το σπίτι.... και ΟΛΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ από το ΑΓΙΟ ΠΕΥΜΑ.(Πράξεις 2:2-4)

" Κύριε μου, σε παρακαλώ θέλω απο το Άγιο Πνεύμα σου να σφραγιστώ" Είναι η προσευχή που ο Κύριος θα απαντήσει και το Άγιο Πνεύμα του θα σφραγίσει αυτόν που επιθυμεί και του το ζητήσει !«Πόσο περισσότερο ο Ουράνιος Πατέρας σας θα ΔΩΣΕΙ Πνεύμα Άγιο σε όσους ΖΗΤΟΥΝΕ απ'Αυτόν»(Λουκάς 11:13)
"Η αγάπη του Χριστού,
για μένα ηχεί,
στης καρδίας μου τα βάθη
και για πάντα θα αντηχεί!!"

Πάντα, ο Κύριος Ιησούς Χριστός με το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του σφραγίζει κάθε αμαρτωλό που ειλικρινά τον Αγαπά και του το ζητήσει, και από την Στιγμή που με το Άγιο Πνεύμα του θα σε σφραγίσει και στα βάθη της δικής σου καρδίας η ΑΓΑΠΗ του ΠΑΝΤΑ θα ΗΧΕΙ και θα αντηχεί ! Αμήν.

No comments:

Post a Comment