Popular Posts

Tuesday 14 October 2014

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ "ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΛΕΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ

Φίλοι μου η Σωτηρία δεν ειναι κληρονομική, δεν μεταβιβάζεται απο Πατέρα στο παιδί. Δεν έχει εγγόνια ο Θεός αλλά μόνο Πιστά παιδιά που τον Γιο του τον Μονογενή προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ τους τον έχουν δεχτεί.(Ιωάννης 1:12-13)
Δεν υπάρχει  ούτε ενα παράδειγμα ΕΘΝΙΚΗς σωτηριας, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ !!! ( ολοι οι Έλληνες Ορθόδοξοι, η η Ρωμαιοκαθολικοί, η οι Προτεστάντες, η οι Πεντηκοστιανοι, να Σώζονται !
Όλοι που σώθηκαν και σώζονται σώζονται   Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η ΤΑ και ατομικά  ανοίγοντας την καρδιά τους στον Χριστό. Κανένας αδιάφορος ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ Θεολατρης ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ, ακομα και στον Ευσεβή νομοδιδάσκαλο Νικόδημο ο Χριστός του είπε << ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ>> (Ιωάννης 3;3)
Φίλοι μου, κανένας Ιερέας, κανένας αρχιεπίσκοπος , ουτε ο Πάπας της Ρώμης δεν μπορεί να σου χαρίσει την ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ, να σε ΒΑΠΤΊΣΕΙ με το Άγιο Πνεύμα και να σε κάνει Πιστό Παιδί του Κυριου !
Κανένας μαθητής κι ακόλουθος του Χριστού δεν ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ απο ανθρώπινη μεσολάβηση αλλά από το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ που έστειλε ο Χριστός σ' όλους τους πιστούς του την Πεντηκοστή !!!
Και το ίδιο συμβαίνει και σήμερα, ΜΟΝΟ ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ (τα πιστά του παιδιά που τον Α Γ Α Π Ο Υ Ν και τον Α Κ Ο Λ Ο Υ Θ Ο Υ Ν ) με το Άγιο Πνεύμα του , και τους δίνει ενα καινούργιο Παρών που λέγεται ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
Κι'αν στον Χριστό αρνείσαι να του ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδιά σου και να τον Ακολουθείς, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟ του παιδί < και οτι και αν κανεις>  Μ Α Κ Ρ Ι Α του θα χαθείς επειδή ΔΕΝ  Κ Α Τ Α Δ Ε Χ ΤΗ Κ Ε Σ τον ΠΑΝ ΑΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟ  προσωπικό σωτήρα σου να τον δεχτείς !!!
<<Φαντάζεστε πόσο χειρότερη θα ειναι η τιμωρία την οποία  Α Ξ Ι Α  θα  Υ Π Ο Σ Τ  Ε Ι εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το Γιο του Θεού, και θεώρησε το αίμα του όμοιο- με το αίμα των άλλων ανθρώπων>>(Εβραίους 10:29) και που ΑΓΝΟΕΙ το κάλεσμα του ΧΡΙΣΤΟΥ σ' Αυτον να ερθει ΑΝΑΠΑΥΣΗ να βρει (Ματθαιος 11;28) και Σ'αυτόν ν'ανοίξει την πόρτα της καρδιάς  του για να ευλογηθεί  (Αποκαλυψη 3:20)
Σου εύχομαι να μην είσαι εσυ εκείνος που το κάλεσμα του ΧΡΙΣΤΟΥ αγνοείς, αλλά αυτός που τον ΑΓΑΠΑ και την καρδιά του χωρίς δισταγμό την ανοίγει και σωτήρα του τον καλωσορίζει !! 

No comments:

Post a Comment