Popular Posts

Tuesday 7 October 2014

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑ , ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΨΗΦΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.

Στην  πατρίδα μας όλους  μας από γεννοφάσκια μας βάπτισαν και μας ονόμασαν Χριστιανούς, ενω στην ουσία λίγοι είναι οι συνειδητοί Χριστιανοί, αυτοί που ΑΓΑΠΟΥΝ τον Χριστό, που μ'ολη την καρδιά τους τον έχουν ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και αυτόν και μόνο ακολουθούν, και Σωτηρα και ΚΥΡΙΟ της Ζωής τους τον ομολογούν.

 Οι περισσότεροι αγνοούν οτι ο Χριστός ειναι ο Παντοδύναμος επι γης Πανταχού Παρών Θεός, που ως ο ΛΟΓΟΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕ τα ΠΑΝΤΑ,(Ιωάννης 1:1-3) που ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ με τον Πάτερα στους Ουρανούς, και επειδή δεν θεώρησε την ΙΣΟΤΗΤΑ του με τον ΘΕΟ σαν κάτι που μπορούσε να  αρπαχτεί, γι'αυτό ΚΕΝΩΣΕ τον εαυτό του και πήρε την μορφή δούλου (Φιλιππησιους 2:6-7)  για να πληρώσει στον σταυρό την τιμωρία για τις δικές μας αμαρτίες.(Ιωάννης 1:29,Α.Πέτρου 2:24)
Χριστουλη τον νομίζουμε και δεν τον υπολογίζουμε, και σ' άλλους και άλλες τρέχουμε για βοήθεια και τον ιδιο και τα λόγια του τα ΑΨΗΦΟΥΜΕ !!!
"Όταν Εγώ σήμερα σ' αγαπώ, και εσύ αύριο μ'αγαπάς και με τιμάς ο κύκλος είναι ακέραιος. 
Όταν Εγώ σήμερα σ' αγαπώ, και εσυ αύριο δεν μ' αγαπάς και δεν με τιμάς ο κύκλος δεν είναι ακέραιος, και έχεις αποκλείσει τον εαυτό σου απο την Σωτηρία" λέει ο Κύριος.
 

Φίλοι μου, όσοι ΑΓΑΠΟΥΝ τον ΧΡΙΣΤΟ και τον ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ απο τον Παντοδύναμο πανταχού Παρών ΘΕΟ Κύριο Ιησού Χριστό θα σωθούν, και Οχι εκείνοι που παπαγαλίζουν  "Κύριε Ελέησον, Κύριε Ελέησον" αλλά ούτε τον Αγαπούν ούτε τον τιμούν, γιατι ο Κύριος κοιτάζει την ΚΑΡΔΙΑ, και Οχι απλώς τι λένε τα χείλη !
Εγώ και ο Πατέρας είμαστε ΕΝΑ"(Ιωαννης 10:30) 
Εγώ ειμαι η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η ΖΩΗ (Ιωαννης 11:25) Μόνο ο δημιουργός του Κόσμου ο επί γης ΘΕΟΣ  ειναι η Πηγή της Ζωης και αυτός είναι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας !! 
Εγώ τους εμέ αγαπώντας αγαπώ· και οι ζητούντές με θέλουσι με ευρεί .( ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ 8:17) τα ενθαρρυντικά  ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ... 
Όποιος βλέπει έμενα βλέπει εκείνον που με απέστειλε .(Ιωαννης 12:45) 
Έλθετε προς με, πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι, και εγώ θέλω σας αναπαύσει.( ΜΑΤΘΑΙΟΥ 11:28) 
Όποιος με απορρίπτει  και ΔΕΝ δέχεται τα ΛΟΓΙΑ μου , εχει τον κριτή του. Είναι ο λόγος που Κήρυξα.(Ιωάννης 12:48) 

No comments:

Post a Comment