Popular Posts

Tuesday 30 September 2014

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΕΥΗΜΕΡΕΙ


Πως γίνεται λοιπόν και η Ελλάδα μας, το κατ'έξοχη *Χριστιανικό* Ευρωπαϊκό κράτος,  ΟΧΙ μόνο δεν ευημερεί αλλά υποφέρει ;
Γίνεται και παραγίνεται γιατί είμαστε Χριστιανοί στην ταυτότητα και ΟΧΙ στην Καρδιά, η καρδιά μας απέχει πολύ απο τον Χριστό. Έχουμε Θρησκεία αλλά ΟΧΙ καρδιακή προσωπική κοινωνία.
Σε μια στατιστική  που κυκλοφόρησε πριν τρις εβδομάδες η Ελλάδα ήταν  το πρώτο κράτος της Ευρώπης στον κλίμακα ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!!
Η περιστασιακή φτώχεια που ολοι κατά καιρούς αντιμετωπίζουμε πάντοτε ξεπερνιέται, αλλα η έμμονη θλίψης και η Ζωή ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ, χωρίς την προοπτική ενος καλύτερου αύριο,είναι το χαρακτηριστικό της κοινωνίας που δεν εχει ζωντανή επαφή με τον Θεό, ειναι το χαρακτηριστικό της κοινωνίας που εχει ΘΡΗΣΚΕΙΑ, που ενδεχόμενος καυχιέται  και ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ για την Εκκλησία, αλλα στερείται προσωπικής Καρδιακής Κοινωνίας με τον ΚΥΡΙΟ !!
Έχουν μια τυπική εθιμοτυπική θρησκεία που δεν ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ !
Αδέλφια μου οι θρήσκο Ταλιμπαν,  δεν σας συμπόνεσαν , δεν σας λυπηθηκαν, δεν σας Αγάπησαν, γιατί ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ τον Κύριο της δόξας τον Ιησού Χριστό, που με τα χείλη τους τον τιμούν, αλλα στην πράξη του υποτιμούν, και  γι 'αυτό ΠΟΤΕ τους δεν σας παρότρυναν σ' Αυτόν να πάτε ανάπαυση να βρείτε.(Ματθαίος 11:28)
Θυμάμαι ενα Θείο μου εξαιρετικό άνθρωπο, ειχε σπουδάσει νομικά στην Σορμπόν,  ούτε ψεύτης ηταν, ουτε πλεονέκτης, άνθρωπος με αρχές κι'όμως ποτε του δεν εκτίμησε την Εκκλησία γιατί έβλεπε την υποκρισία. Δυστυχώς χιλιάδες ψυχές στον παράδεισο δεν θα μπουν γιατι ταύτισαν τον Χριστό με την εκκλησία.
Αδέλφια ο καθένας που την καρδιά του στον Χριστό θα την ανοίξει, θα ΕΥΛΟΓΗΘΕΙ, μην αφήστε την Θρησκεία να κλέψει την πολύτιμη ψυχή σας, και σαν το Εξαιρετικό δύσπιστο καλό άνθρωπο Θείο μου από τον παράδεισο αποκλειστείτε. Αμήν!!!


No comments:

Post a Comment