Popular Posts

Saturday 6 September 2014

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΓΟΣΩΣΤΙΚΗ

Φίλε μου αν μπορείς να  κολυμπήσεις απο την ακτή της Ισπανίας στην νέα γη, εάν καμία φουρτούνα η ασθένεια, η πόνος δεν μπορεί να σ' αγγίξει δεν έχεις ανάγκη να διαβάσεις το μήνυμα Ζωής, αλλά αν επιθυμείς στον Παράδεισο να μπεις, σε προσκαλώ να συλλογιστείς ότι μονό ο Χριστός ειναι η Πηγή της Ζωής (Ιωάννης 1;4) γιατι σε κανέναν άλλο δεν βρίσκεται η σωτήρια (Πράξεις 4;12)  κι' όποιος τον Χριστό δεν ασπαστεί και του ζητήσει νερό Ζωής να πιει μακριά του θα χαθεί <<Όποιος πιει από το νερό που θα του δώσω εγώ αυτός οχι, δε θα διψάσει ποτε. απεναντίας το νερό που θα του δώσω, θα γίνει μέσα του μια πηγή  που θα αναβλύζει *νερό*  Ζωής  ΑΙΩΝΙΑΣ ! >>( Ιωάννης 4;12)

Φίλε ο Κύριος είπε<< Εγώ είμαι η Πόρτα. Αν κάνεις προσφύγει σε μένα ως είσοδο, θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα  βγαίνει και θα βρει βοσκή>>(Ιωάννης 10:9) μην διστάζεις λοιπόν το κάλεσμα του Χριστού ν' απαντήσεις (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3;20) και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις ! 

" Δεν θα μείνω μαζί σας για πάντα" λέει ο Κύριος. "Τώρα είναι ο καιρός που προσφέρεται η ΣΩΤΗΡΙΑ",

Η Αγάπη του Χριστού 
είναι ναυαγοσωστική, 
Σώζει κάθε αμαρτωλό 
που Σωτήρα του τον δεχτεί!  

Φίλε μου ο ναυαγοσώστης των Ψυχών ο Κύριος της Ζωής Ιησούς Χριστός σε καλεί Σωτήρα σου να τον δεχτείς, και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπει, μην αποκλίσεις τον εαυτό σου από την Αιώνια μαζί του Ζωή. Άνοιξε του την καρδία σου και ένα καινούργιο παρών θα σου χαρίσει και πότε δεν θα σ'αφήσει ούτε θα σ'εγκαταλείψει. Αμήν !(Εβραίους 13;5)

No comments:

Post a Comment