Popular Posts

Wednesday 10 September 2014

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΩΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ !!!

Η Αγάπη του Χριστού είναι δυναμωτική ,δυναμώνει την καρδιά δυναμώνει την ψυχή, και εγγυάται Αιώνια Ζωή, σ' όποιον τον εμπιστευτεί και Σωτήρα τον Χριστό δεχτεί !! 
Φιλοι ο Χριστός ειναι η Πόρτα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ «Εγω ειμαι η ΠΟΡΤΑ.Αν κανεις ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σε ΜΕΝΑ ως ΕΙΣΟΔΟ θα ΣΩΘΕΙ»(Ιωάννης 10;9) και η ΟΔΟΣ προς τον Πάτερα, και ο Καλος ποιμενας που καλει καθε βαριά φορτωμένο αμαρτωλό (Ματθαιος 11:28) σ'Αυτον να έρθει ,καρδιακή δροσιά να  βρει και ποτε να μην χαθεί (Αποκαλυψη 3;20) αλλα  ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΕΙΑΖΕΙ τη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κανενός, απλως ευγενικά κτυπά την Πόρτα της καρδιάς ,κι'αν του ΑΝΟΙΞΕΙ την καρδιά του, θα κατοικήσει μέσα του, Θα *δειπνήσει* μαζί του και ποτε δεν θα τον ΑΦΗΣΕΙ  ουτε θα τον εγκαταλείψει ! (Εβραιους 13;5)! 
«Αυτόν που ΕΡΧΕΤΑΙ σε μένα , αυτόν, ΟΧΙ, δε θα τον αποδιώξω»(Ιωάννης 6:38-39) 

"ΧΡΙΣΤΕ μου σ'αγαπω και μ'αρεσει η ζωη, γιατι εσενα αγαπω" ειναι το εμβατηριο, το τραγουδι της καρδιας του αμαρτωλου που στον Χριστο εχει δοθει, και η καρδια του γεμάτη ΧΑΡΑ τραγουδάει και τον Χριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ που του χάρισε ΑΙΩΝΙΑ μ' αυτον Ζωη !!! 

Φιλοι η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι μια οτι η ΣΩΤΗΡΙΑ δεν είναι η συνέπεια των δικων μας προσπαθειών : « ΌΧΙ με δύναμη ούτε με ισχύ, αλλά ΜΕ το ΠΝΕΥΜΑ μου, λέει ο Κύριος.»(Ζαχαρίας 4:6) δηλαδή η Σωτηρια δεν εξαρτάται απο εκείνον που Θέλει, ουτε απο εκείνον που αγωνίζεται, αλλα απο τον Θεο που ελεεί .(Ρωμαιους 9;16) δηλαδή δεν μπορείς να εργαστείς για την ΣΩΤΗΡΙΑ σου αλλα μπορείς να κινηθείς, και σαν τον ναυαγό να φωνάξεις στον Χριστό και να του πεις «Κύριε ΣΩΣΕ με τον αμαρτωλό» να του ανοίξεις την καρδία σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς !!! (Ιωάννης 1:12-13)

Μόνο τότε οταν χωρίς δισταγμό στον Χριστό δοθείς, απο τον Κύριο Ιησού Χριστό θα ΣΩΘΕΙΣ, και στην ΑΙΩΝΙΑ ζωη και εσύ θα μπεις . Αμήν!!
 

No comments:

Post a Comment