Popular Posts

Monday 8 September 2014

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Η Σωτηρία μας δεν οφείλεται στις δικές μας επιτυχημένες προσπάθειες αλλά στην ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ του ΚΥΡΙΟΥ να έρθει  να ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ και να ΣΩΣΕΙ το ΧΑΜΕΝΟ !!! (Λουκάς 19;10) Για την  δέσμευση και την αφοσίωση των Κυρίου προς τον Πιστό τονίζει η γραφή ότι :<< Αν μπορεί τάχα η μάνα το βρέφος της να λησμονήσει,  και να μην δείξει την αγάπη της στο σπλάχνο της που γέννησε.Μα κι αν ακόμα εκείνες το λησμονήσουν , ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ !!!>> και << Να κοίτα , εγώ μες στις παλάμες των χεριών μου σε Ζωγράφισα>>(Ησαΐας 49:15-16) ) 

Φίλοι μου, ενώ εμείς σπάνια καταφέρνουμε να εκπληρώσουμε τις  καλές μας διαθέσεις,  ο Κύριος  μας που άφησε την επουράνια δόξα του και πήρε ανθρώπινη μορφή (φιλιπησσιους2:6-8) για να έρθει και να βρει και να ΣΩΣΕΙ τον Χαμένο -το απολωλός-(Λουκάς 19;10) πότε του δεν απέτυχε, αλλά είναι ικανός να ΣΩΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ, στο ΠΑΝΤΕΛΕΣ (Εβραίους 7;25)κάθε αμαρτωλό που τον εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον δεχτεί !!! 

Χάρη στην ασάλευτη ΑΦΩΣΙΩΣΗ και ΔΕΣΜΕΥΣΗ του Κυρίου να ΣΩΣΕΙ το απολωλός που τον εμπιστευτεί και  Σωτήρα του τον δεχτεί, μπορεί ο μέχρι προ στιγμής ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ  που ζούσε και εκτελούσε τις υπαγορεύσεις της αμαρτωλής του φύσης να είναι απολύτως σίγουρος οτι με κανένα  τρόπο δεν θα χαθεί ΠΟΤΕ (Ιωάννης 10;9)  αλλά  απο τον ΚΥΡΙΟ  για ΠΑΝΤΑ θα ΣΩΘΕΙ (Εφεσιους 2:2-3, Εβραίους 7;25) και στην  Αιώνια Ζωή κι'αυτός θα μπει !! 

Ω, πόσο μεγάλη είναι η Χάρης σου Κύριε μου, να ελεείς , και να χαρίζεις ένα καινούργιο Παρών -την Αναγέννηση- σε κάθε ανάξιο αμαρτωλό που μετανοήσει και Σωτήρα στου σε δεχτεί. Σε σένα Κύριε και στο Ουράνιο μας Πατέρα αποτείνουμε  όλη την Δόξα, την Τιμή, και την προσκύνηση και τώρα και στους Αιώνες των Αιώνων . Αμήν ! 

No comments:

Post a Comment