Popular Posts

Saturday 27 September 2014

"ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ .ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ".(Ιωαννης 10:9)

Γιατι εχω ανάγκη ενα Σωτήρα αφου εχω ενα Θεο ειναι η σκέψης των ανθρώπων.Γιατι εχω ανάγκη απο τον Χριστο να εξαρτηθω να του ανοίξω την καρδιά μου και Σωτήρα  μου να τον δεχτω, αφου αναγνωρίζω τον Θεό λέγει ο αμαρτωλός. 
Φιλε εχεις ανάγκη τον Κύριο Ιησού Χριστό 
#  Επειδή είσαι αμαρτωλός, και ο μισθος της αμαρτιας ειναι ο Θανατος, -δηλαδή ΑΙΩΝΙΑ ΑΠΟΚΟΠΗ σπο τον Θεο- ενω η παροχη χαρης ειναι Αιωνια ΖΩΗ, χαρη στον Ιησου Χριστο τον Κυριο μας. ( Ρωμαιους 6:23) 
# Επειδη απο  κανεναν αλλον εκτος του Χριστου δεν βρίσκεται η Σωτηρια, κι' ουτε υπαρχει  προσωπο διαφορετικό απο τον Χριστο ..... μεταξυ των ανθρωπων μεσω του οποιου μπορεις να σωθεις. (Πραξεις 4;12) 
# Επειδη μονο ο Χριστός ειναι η Πορτα που στο μαντρί τον πιστών οδηγεί. Και μονο αν κανεις ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ  στον Χριστο ως πορτα θα σωθει και θα μπαινει και θα βγιανει και θα βρει βοσκη (Ιωαννης 10:1,9,10) 
# Γιατι ο Ουράνιος Πατερας, έδωσε όλη την Εξουσία για να κρίνει στον Χριστό, για ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΟΛΟΙ τον Χριστο  όπως ΤΙΜΟΥΝ τον ΠΑΤΕΡΑ. (Ιωάννης 5;22), και όποιος τον Χριστό δεν τον τιμα και την προσφορά Σωτηρίας του αγνοεί (Ματθαίος 11;28, Αποκάλυψη 3;20) ΔΕΝ ΤΙΜΑ τον Πατέρα που τον έστειλε !!! 
# Γιατι ο Πατηρ και ο Γιος ειναι ενα (Ιωάννης 10:30) και κανένας δεν μπορει να ερθει στον πατερα παρα μοναχα μέσω του Χριστού.(Ιωαννης 14;6) 

Φίλε, άνοιξε την καρδια σου στον Χριστό,δεξου τον προσωπικό Σωτήρα σου, και ποτε δεν θα μετανιώσεις, αλλα στην Αιωνια Ζωη θα μπεις. 
«ΜΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΠΥΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ.ΚΑΙ ΕΥΡΥΧΩΡΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ» ειναι η προτροπή του Ιησού Χριστού, Αν τον ασπαστούμε μαζι του θα μπούμε, αν τον αγνοήσουμε μακριά του θα χαθούμε !!! 
Αλλη πύλη δεν υπάρχει.

No comments:

Post a Comment