Popular Posts

Monday 15 September 2014

ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΨΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Φίλε μου όταν διψάς, όταν πονάς, όταν για εκατοστή φορά στο ίδιο πρόβλημα κολλάς που τρέχεις και που πας βοήθεια για να βρεις, και δροσιά για την ψυχή.
Φίλε, οτι πρόβλημα Ζωής και ν'αντιμετωπίζεις ο Χριστός εις τον ίδιο σε καλεί και σου λέει " Σ΄ ΑΓΑΠΩ, ήρθα κάτω στην γη ανάπαυση να σου δώσω, και Αιώνια Ζωή, να σου χαρίσω ενα καινούργιο παρών,  και μαζί σου να προχωρήσω όλες τις ήμερες της Ζωής σου. Παψε να τρέχεις στις άνυδρες πηγές, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η ΠΗΓΗ της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ. Όποιος πιει το νερό που θα του δώσω, αυτός οχι, δεν θα διψασει ποτε. Απεναντίας, το νερό που θα του δώσω, θα γίνει μέσα του μια Πηγή ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ ! (Ματθαίος 11;28,Ιωάννης 1:4,3:3,5,16,4:12,7:37)

Φίλε, "Aν δεν ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ δεν θα εισελθεις στην βασιλεία του Θεού" τόνισε ο Ιησούς Χριστός  στον Νικόδημο ενα απο τους πιο Θεοσεβείς δάσκαλους, και το ίδιο λέει και ισχύει και για σένα.  
«Αν διψάει κάποιος , σ' ΕΜΕΝΑ σας ΕΡΧΕΤΑΙ και να πίνει.Όπως το λέει η Γραφή, ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ θα ξεχυθούν μεσα απο εκείνον που πιστεύει σε μένα»(Ιωάννης 7:37)
Πριν είκοσι εξι χρόνια, στον Χριστό έτρεξα, σ' εκείνον άνοιξα την καρδία μου και τον παρακάλεσα να την γιατρέψει, να με συγχωρέσει, απο κάθε αμαρτία και μαζί μου να μείνει όλες τις ήμερες της Ζωής μου.
Κι' από τότε προχωρώ με το Άγιο Πνεύμα του μέσα μου σύντροφο και οδηγό μου,  να μου δροσίζει την καρδία, να με φωτίζει, και να με καθοδηγεί. Και το ίδιο θα κάνει και για σένα όταν με μετάνοια του ανοίξεις την Καρδιά σου και ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς.
"Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρα με τον αμαρτωλό/η που μακριά σου ζούσα και το κάλεσμα σου αγνοούσα. Σήμερα σου ανοίγω την καρδιά μου και σου ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου ολες τις ήμερες της Ζωής μου." Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ο Κύριος θα την απαντήσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου χαρίσει. Αμήν!!!   

No comments:

Post a Comment