Popular Posts

Friday 19 September 2014

ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ, ΓΥΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΕΙ.

Γιατί ο καθένας που ζητάει παίρνει και εκείνος που γυρεύει βρίσκει και εκείνος που χτυπάει θα του ανοιχτεί.(Ματθαίος 7;7) Ειναι ηκαταπληκτική προτροπή του Χριστού που άφησε την επουράνια δόξα του και  ηρθε κάτω στην γη για μας να σταυρωθεί ( Φιλιππησιους 2:6-8,Α.Πέτρου 2;24)  ωστε όποιος αμαρτωλός τον εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον δεχτεί να μην χαθεί αλλα να έχει Αιώνια ΖΩΗ !(Ιωάννης 1;12-13,3:16)
Φιλοι  μου ο Κύριος είπε στους εκλεγμένους μαθητές του «
Αν δεν αλλάξετε κι αν δεν γίνετε σαν τα παιδια, δεν θα μπείτε στην Βασιλεία του Θεού!»(Ματθαιος 18:3) και την νουθεσία του ολοι οσοι επιθυμούμε στην Βασιλεία του να μπούμε πρέπει να την ασπαστούμε κι' οπως τα παιδιά στον ΧΡΙΣΤΟ  χωρις δισταγμό να τρέξουμε, και να του ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ απο καθε αμαρτία να μας συγχωρήσει και μαζι μας να μείνει ολες τις ήμερες της ζωής μας. 

Αυτό ακριβώς έκανα αρχές του 1988, μετά απο ενα ολόκληρο χρονο που δυναμικά το Αγιο Πνεύμα ενεργούσε μέσα μου - διαβάζοντας το Ευαγγελιο και τις υποσχέσεις του Κυρίου- και με διαβεβαίωνε για την Χάρη  και το Έλεος του ΣΩΤΗΡΑ μου. Με πίστη παιδιού ζήτησα κι'εγω απο τον Χριστο να με συγχωρέσει απ'όλες μου τις αμαρτίες και να μείνει μαζι μου όλες τις ημέρες της Ζωής μου! 
  
Φίλε  μου, κανένας ακατάδεχτος με θρησκευτική υπεροψία δεν θα μπει στην Ουράνια βασιλεία παρα μονο οι ταπεινοί αυτοι που αναγνωρίζουν οτι είναι αμαρτωλοί, και δεν διστάζουν την καρδια τους στον Χριστο να την ανοίξουν, συγχώρεση να του Ζητήσουν, και να τον παρακαλεσουν να μείνει μαζι τους ολες τις ήμερες της Ζωής του. 
Φιλε μου ο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Χριστός ειπε «Ελάτε σε ΜΕΝΑ ολοι εσείς οι κουρασμένοι και βαριά Φορτωμένοι και θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28)  απο εσένα εξαρτάται αν στην Βασίλεια του θα μπεις, η αν μακριά του θα χαθείς . 
Σου εύχομαι στον ΧΡΙΣΤΟ να πας και απο τον ΧΡΙΣΤΟ να  ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ να ΖΗΤΗΣΕΙΣ και ν'αρχίσεις πιστά κάθε μερα της Ζωής σου να τον Ακολουθείς. Αμήν!! 
«Ο καθένας που ζητάει παίρνει και εκείνος που γυρεύει βρίσκει και εκεινος που χτυπάει θα του ανοιχτεί»Λεει ο ΚΥΡΙΟΣ !!!
 

No comments:

Post a Comment