Popular Posts

Friday 5 September 2014

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΡΧΗΣ, Η ΜΟΝΗ ΑΡΧΗ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ;

Είναι Αυτός που  δημιούργησε τα πάντα, και γι αυτόν και για Χάρη του υπάρχουν και που συγκρατεί όλο το σύμπαν.(Κολοσσαεις 1:16-17)που ήρθε ως ο αμνός του Θεού, αλλά θα έρθει ξανά μ' όλη του την δόξα ως Βασιλεύς των Βασιλέων και Κύριος των Κυρίων και θα κρίνει ζώντας και νεκρούς.(A.Πέτρου 4:5)
"ΔΕΝ ΘΑ M' ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ", λέει ο Ων, ο Ην και ο Ερχόμενος (Αποκάλυψη 1:8) ο Παντοκράτωρ που Υπάρχει, που Υπήρχε, και που ειναι να έρθει !!! Αυτή την φόρα θα έρθει να κρίνει τα Εθνη  (Ψαλμός 9 :7-8, 67:4,96:13,98:9,Ησαΐας 9:7), Όχι σαν ο αμνός του Θεού, αλλά ως η μόνη Αρχή, ο δεσπότης του κόσμου, το Άλφα και το Ωμέγα ο παντοδύναμος πανταχού παρών Θεός ο Παντοκράτωρ που στην Παρουσία του κάθε γόνατο θα κάμψει και κάθε γλώσσα θα ομολογήσει οτι είναι o ΚΥΡΙΟΣ,(Ρωμαίους 14;1Φιλιππησιους 2:10-11) και ο δημιουργός των πάντων και κάθε ανθρώπινης ψυχής !! 
"ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΝΟ, ΘΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΟΦΟ ΘΕΟ". ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, Ο EIMI, Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡ " λέει ο Κύριος. 
Αδελφέ μου, είσαι έτοιμος τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς ;Γιατί ειδάλλως ως κριτή θα τον αντικρίσεις και μακριά του θα χαθείς. 
Σου εύχομαι με, τον Θεό και Κυριο Ιησού Χριστό  Σωτήρα σου να τον δεχτείς και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμήν!

No comments:

Post a Comment