Popular Posts

Sunday 14 September 2014

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

«Πλησιάσετε στον Θεό και θα σας πλησιάσει» (Ιάκωβος 4:8) βροντοφωνάζει ο Απόστολος Ιάκωβος στους θρήσκους Εβραίους που  δίσταζαν ν' ανοίξουν την καρδιά τους και τον επί γης Παντοδύναμο πανταχού παρών Θεό Κύριο Ιησού Χριστό Σωτήρα τους να τον δεχτούν.
Φίλε μου ο Ουράνιος μας Πατέρας «παραχώρησε στον Γιο όλη την εξουσία για να κρίνει, για να ΤΙΜΟΥΝ όλοι τον Γιο όπως τιμούν τον Πατέρα. Και ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ.»(Ιωάννης 5:22-23) 
"Θα εισέλθω στην Ευλογία του Πατρός αφού ανοίξω την καρδιά μου στον Χριστό και ΣΩΤΗΡΑ μου τον δεχτώ !" λέει  αυτός που ΑΓΑΠΑΕΙ τον Χριστό και επιθυμεί στην βασιλεία του Θεού να μπει !
 

Φίλε για να εισέλθεις στην Βασιλεία του Θεού πρέπει τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς «Όσοι δέχτηκαν Αυτόν, σ` αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ»(Ιωάννης 1:12-13), όταν όμως ΑΡΝΕΙΣΑΙ  τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ τον ΘΕΟ που έστειλε στον σταυρό να φορτωθεί στο σώμα του τις δικές σου αμαρτίες (Α.Πέτρου 2:24)  για να ΣΩΘΕΙΣ !!! 
Σου εύχομαι στον  ΣΩΤΗΡΑ  Ιησού Χριστό να του ανοίξεις την καρδιά σου και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός και εσύ να μπεις. Αμήν! 

No comments:

Post a Comment