Popular Posts

Tuesday 23 September 2014

ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΑΡΝΗΤΗΣ !!!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία απο το ν' αποκαλείς τον εαυτό σου Χριστιανό, να καυχιέσαι οτι είσαι ο κορμός  της χριστιανοσύνης, οτι την δική σου γλώσσα χρησιμοποίησε ο Κύριος για να μεταδοθεί το Ευαγγέλιο του, και να αρνείσαι τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς.
Σε τι διαφέρεις εσύ που αρνείσαι τον Χριστό  προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς, απο τον στραβοδοξο μάρτυρα του Ιεχωβά που Αρνείται την Θεότητα του ; Αφού εσύ που την Θεότητα του και το μεγαλείο αναγνωρίζεις τον ίδιο και το κάλεσμα του αψηφάς «Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και κτυπώ. Αν ακούσεις τη φωνή μου και ανοίξεις την πόρτα θα μπω μέσα και θα γιορτάσουμε μαζί» (Αποκάλυψη 3;20) και ΑΡΝΕΙΣΑΙ ν' ανοίξεις την καρδια σου και σωτήρα σου να τον δεχτείς ; (Ιωάννης 1;12) 
       
Φίλε στην Πλάστιγγα του Κυρίου όλοι θα βρεθούμε και όποιος κι'αν ειναι ο αμαρτωλός που τον Χριστό εχει υποτιμήσει και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του και την Δοξα του αγνοεί, μακριά του θα χαθεί ασχέτως αν ειναι αυτός Ευαγγελικός η Πεντηκοστιανος, Ορθόδοξος η Μάρτυρας του Ιεχωβά.
Γιατί στην Βασιλεία του δεν θα μπει κανένας υποκριτής που απλώς Κύριο τον αποκαλεί, αλλα ΑΡΝΕΙΤΑΙ να ταπεινωθεί και απ' αυτόν και μόνο να εξαρτηθεί, αλλά μόνο ο ταπεινός  που απ' αυτόν μ' όλη του την καρδιά εξαρτηθεί και με ευγνωμοσύνη και δάκρυα ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί. !

"Σ'  αγαπώ Κύριε, συγχώρησε  με  που αρνιόμουν Σωτήρα μου να σε δεχτώ. Μετανοώ  και σε παρακαλώ έλα στη Ζωή μου και μείνε μαζί μου για πάντα." Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !
"Aν αρνηθώ σωτήρα μου να σε δεχτώ, στον παράδεισο να μην μπω" λέει ο πραγματικός Πιστός.
Ο Θεός δικαιώνει τον αμαρτωλό που τον Γιο του τον Αγαπητό τον ΤΙΜΑ και τον Αγαπά (Ιωάννης 5:22-23)  και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του τον ομολογεί (Ματθαίος 10:33) και όχι αυτόν που δεν καταδέχεται Σωτήρα του να τον δεχτεί !

Όποιος τον Ιησού Χριστό Κύριο του ΔΕΝ τον ομολογεί, και αρνείται Σωτήρα του να τον δεχτεί,  αλλά υποστηρίζει οτι ειναι Χριστιανός είναι υποκριτής και μακριά του θα χαθεί .
"Κύριε Ιησού Χριστέ, μην με χρεώσεις με υποκρισία  για την άρνηση μου σωτήρα μου να σε δεχτώ, νόμιζα οτι ήμουν Χριστιανός.Μετανοώ και σου ζητώ να έρθεις στην Ζωή μου και να μείνεις  μαζί μου. Αμήν "
 Είναι η προσευχή που συμφιλιώνει τον μετανιωμένο αμαρτωλό  για πάντα με τον ΘΕΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ !  

No comments:

Post a Comment