Popular Posts

Friday 12 September 2014

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡIΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Ν' ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ  ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΔΕΧΤΕΙ.

Δυστυχώς η κυβέρνηση σήμερα είναι αντιχριστιανική προσπαθεί με κάθε τρόπο καθε Χριστιανική αξία ν' απαρνηθεί. Πρέπει εμείς σήμερα, οι συνειδητοί Χριστιανοί χωρίς φανατισμό τις Χριστιανικές αξίες να τις υποστηρίξουμε, γιατί η ακμή και ψυχική υγεία της κοινωνίας εξαρτάται απο κατά πόσο τιμά και σέβεται τις Αιώνιες αναλλοίωτες Χριστιανικές άξιες η τις αγνοεί.
"Κύριε Ιησού Χριστέ δώσε μου το θάρρος να σταθώ για την αλήθεια, για τις Χριστιανικές Άξιες" Είναι η προσευχή του Χριστιανού που πονάει για τον τόπο του.

Φίλοι, η κοινωνία που δεν τιμά τον ΣΩΤΗΡΑ Χριστό, και τις Αξίες του Ευαγγελίου του θα προχωρήσει στην διαστροφή, και διαστροφή είναι κάθε διδασκαλία που αναιρεί τον ΗΘΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, που αντικαθιστά τις αναλλοίωτες ηθικές Άξιες, με διδασκαλίες  που παραβιάζουν το Ευαγγέλιο που είναι το σύνταγμα της Ζωής, η ΔΥΝΑΜΗΣ του ΘΕΟΥ για την ΣΩΤΗΡΙΑ καθενός που θα πιστέψει στον Χριστό (Ρωμαίους 1:16)

Αδέλφια, το εμβόλιο κατά της διαφθοράς της ψυχής είναι το πότισμα της καρδίας με τον Λόγο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, με τον λόγο του Ευαγγελίου που φωτίζει την ψυχή, και καλεί τον Αμαρτωλό τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί, κι' από την αμαρτία του για πάντα να πλυθεί -να αναγεννηθεί-(ΙΩΑΝΝΗς 3:3,5)  και να γίνει το ΑΛΑΤΙ της γης σε μια κοινωνία που διψά για την ΕΙΡΗΝΗ, την ασφάλεια, και την Ψυχική Χαρά που ο Χριστός χαρίζει σ'όλα τα πιστά του παιδιά. Αμήν!

No comments:

Post a Comment