Popular Posts

Tuesday 16 September 2014

ΘΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ

Φίλοι όλες οι υποσχέσεις του Κυρίου είναι ασάλευτες και προέρχονται από την μεγάλη του αγάπη να χαρίζει ΣΩΤΗΡΙΑ σε κάθε ανάξιο αμαρτωλό που τον εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον δεχτεί.(Ιωάννης 1:12-13,3:16,36,5:24,6:39,47,7:37-38,10:9,10:27-28,Ρωμαίους 3;23-25),και δεν είναι ανταμοιβή για τα δικά μας καλά έργα.(Εφεσιους 2:8-9)δεν εξαρτάται από εκείνον που θέλει , ούτε από εκείνον που ενεργεί άλλα από τον Θεό που ΕΛΕΕΙ ! (Ρωμαίους 9:16) 

Η Αγία Τράπεζα πάντοτε ταΐζει αιωνία κοινωνία τον καθένα που τον Χριστό σωτήρα του τον δεχτεί, αλλ' ο αμαρτωλός που αρνείται τον Χριστό σωτήρα του να τον δεχτεί ακόμα κι' αν μεταλαμβάνει μακριά του θα χαθεί, γιατί δεν καταδέχτηκε τον Χριστό προσωπικό σωτήρα του να τον δεχτεί.
"Δεν θα μείνω μαζί σας" λέει ο Κύριος σ'αυτούς που αρνούνται Σωτήρα τους να τον δεχτούν. 
Η κοινωνία που παίρνει ο αμαρτωλός που δεν καταδέχεται τον Χριστό Σωτήρα του να τον δεχτεί αυτή τον κατακρίνει επειδή του Σώματος του Χριστού μεταλαμβάνει ενώ αρνείται Σωτήρα του να τον δεχτεί.
.(Α.Κορινθιους 11:9)  Δεν λαμβάνει του Θεού την υποστήριξη αυτός που αρνείται τον Χριστό Σωτήρα του να τον δεχτεί ακόμα κι αν μεταλαμβάνει, γιατί ο Θεός τον κρίνει βάση της άρνησης της καρδιάς του. 
 Όσες φορές κι'αν αποκαμουμε ο αμαρτωλός που τον Χριστό Σωτήρα του τον έχει δεχτεί, ο Θεός θα τον ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΕΙ , αλλά χωρίς υποστήριξη θα μείνει αυτός που αρνείται τον Χριστό σωτήρα του να τον δεχτεί. 
 Μετανόησε γιατί ειδάλλως κατάκριση θα λάβεις εσύ που μεταλαμβάνεις ενώ αρνείσαι τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς, γιατί τονίζει η γραφή οτι «όποιος τρώει και πίνει ανάξια , τρώει και πίνει τιμωρία για τον εαυτό του, επειδή δεν διακρίνει το σώμα του Κυρίου»(Α.Κορινθιους 11:29) και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ασέβεια απο το να μεταλαμβάνεις του σώματος του Χριστού, εσυ που αρνείσαι ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς ! 
Ο Θεός μας έδωσε αιώνια κοινωνία μαζί του μέσω του Χριστού,(Ιωάννης 14:6) Όσοι έχουν τον Χριστό έχουν κοινωνία με τον ΘΕΟ, όσοι τον Χριστό δεν τον έχουν, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον ΘΕΟ και την Αιώνια Ζωή δεν την έχουν,(Α. Ιωάννου 5:12) και μακριά του θα χαθούν
Αδελφέ, σου εύχομαι μ'όλη την καρδιά μου 
 ν'ανοίξεις την ΚΑΡΔΙΑ σου στον επι γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό, Σωτήρα σου να τον δεχτείς και  την ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον ίδιο και με τον Πάτερα μας ΘΕΟ για πάντα να έχεις. Αμήν! 

No comments:

Post a Comment