Popular Posts

Thursday 11 September 2014

ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΝΟΕΙΣ.(Αποκάλυψη 3:20)

Αν τον Χριστό αγαπάς ανοίγεις την καρδιά σου και Σωτήρα σου τον δέχεσαι. Αν όμως δεν τον αγαπάς αρνείσαι ν' ανοίξεις την  καρδία σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς.(Αποκάλυψη 3;20,Ιωάννης 1:12-13)

Η αλήθεια είναι ότι ανοίγουμε την καρδιά μας μόνο σ'εκείνους που αγαπούμε και ΟΧΙ σ' εκείνους που δεν αγαπούμε. Επομένως όταν αρνιόμαστε στον Χριστό ν'ανοίξουμε την καρδιά μας, ολοκάθαρα δηλώνουμε ότι δεν τον αγαπούμε, και όσοι τον Χριστό δεν αγαπούν μακριά του θα χαθούν. 
Κανένας που δεν αγαπά τον Χριστό, ΑΡΝΗΤΗΣ, που δεν καταδέχεται τον επί γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό προσωπικό σωτήρα του να τον δεχτεί στον παράδεισο δεν θα μπει. Κι' αν επιμένεις να  αρνείσαι τον Χρήστο Σωτήρα σου να τον δεχτείς, μακριά του στην αιώνια κόλαση θα αποκλειστείς. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗΣ  ο ΘΕΟΣ, η δικαιοσύνη  και η ισότητα είναι το θεμέλιο του θρόνου του κι' όπως τον αλλόθρησκο που τον Χριστό και την χάρη του υποτιμά θα τιμωρήσει, το ίδιο και κάθε υποκριτή ονομαζόμενο  Χριστιανό που αρνείται Σωτήρα του να τον δεχτεί για πάντα από την παρουσία του στην αιώνια κόλαση θα αποκλείσει. 
Φίλε μου, επέστρεψε με μετάνοια στον Χριστό, και τις αμαρτίες σου όλες θα σου τις συγχωρήσει, και με ιμάτια  σωτηρίας θα σε ντύσει. Αμήν !

No comments:

Post a Comment