Popular Posts

Thursday 4 September 2014

ΘΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ

Αιώνια Αγάπη υπόσχεται ο Κύριος σε καθε πιστό του Παιδί, οτι πάντοτε θα ειναι μαζι του και οτι ποτε δεν θα τον αφήσει : 
«ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΩ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ! »(Εβραίους 13:5) 
Στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου βεβαιώνει ολους τους πιστούς του και λέει «Κι εγώ ειμαι μαζί σας ΟΛΕΣ τις ημέρες εως την συντέλεια του κοσμου !!!»(Ματθαιος 28;20)
Αντιθέτως Αιώνια απομάκρυνση στην κόλαση περιμένει ολους εκείνους που τον Χριστό και την προσφορά Σωτηριας του αψηφούν.(Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3;20)
Φίλε μου ως άνθρωπος αδυνατείς να διανοηθείς ποσο απαίσια και φρικιαστική για την ψυχή ειναι η κόλασης που ομως θα καταλήξει καθε αμαρτωλός που εν ζωη δεν καταδέχτηκε τον Χριστο να εμπιστευτεί και σωτήρα του να τον δεχτει. Καμια ανθρώπινη εμπειρία σου δεν σ'εχει προετοιμάσει για την φρίκη της διαφθοράς της άφθαρτης στην κόλαση ψυχής.

Η Αγάπη πάντως του Χριστού, εκβάλλει καθε φόβο 
(Ιωάννης 17:24) απο τον πιστό που στον Χριστό έχει δοθεί και Σωτήρα του δεχτεί, και μέσα του το Αγιο Πνεύμα τον βεβαιώνει οτι μετά θάνατο με τον Κύριο του θα βρεθεί.

"Θα ήθελα Κύριε να είμαι μαζί σου ολες τις ήμερες της ζωης μου", ειναι η προσευχή που ο Κύριος θα τιμήσει και Αιώνια Ζωη θα χαρίσει σ'αυτον που τον αγαπά και δεν διστάζει Σωτήρα του να τον δεχτεί!!

«"Εγώ θα ΣΩΣΩ" εκείνον λεει ο Κύριος που πάνω μου ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ, θα τον υψώσω, γιατί αυτός ξέρει ποιος ειμαι, θα με καλεί στην προσευχή κι Εγώ θα τον ακούω κι' όταν τον βρίσκει συμφορά, Εγώ θα είμαι μαζί του»(Ψαλμος 91:14-15) Είναι η βεβαίωσης του Κυριου στον καθένα που τον εμπιστευτεί και απ' Αυτον ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ !!!

Αδελφέ/η μου η χαρά που έχεις για τον Κύριο ειναι η βεβαιότητα σου οτι μετά θάνατο μαζι του θα βρεθείς !!

"Θα ευφραίνομαι στην Κυριο" Η χαρά που έχω/έχεις για τον Κυριο, ειναι η βεβαιότητα μου/σου οτι μαζί του μετα θάνατο στον παράδεισο θα βρεθώ/εις. Όποιος ευφραίνεται στον Κυριο, με τον Κυριο το πλάι του πάντοτε θα ζει (Ιωάννης 14:23,Εβραιους 13:5) και μετα θάνατο στον παράδεισο θα μπει. Αμην !!(Ιωάννης 14:1-3)

1 comment:

  1. «"Εγώ θα ΣΩΣΩ" εκείνον λεει ο Κύριος που πάνω μου ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ, θα τον υψώσω, γιατί αυτός ξέρει ποιος ειμαι, θα με καλεί στην προσευχή κι Εγώ θα τον ακούω κι' όταν τον βρίσκει συμφορά, Εγώ θα είμαι μαζί του»(Ψαλμος 91:14-15) Είναι η βεβαίωσης του Κυριου στον καθένα που τον εμπιστευτεί και απ' Αυτον ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ !!!

    ReplyDelete