Popular Posts

Saturday 27 September 2014

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ

Αδελφέ αν από άλλη Πόρτα  -επικαλούμενος άλλους και άλλες- προσπαθείς στον παράδεισο να μπεις παρα τον Χριστό να εμπιστευτείς και Σωτήρα σου να τον δεχτείς μακριά του θα χαθείς, γιατί άλλη ΠΟΡΤΑ εκτός του Χριστού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.«ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ» (Ιωαννης 10:7) . «ΜΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΠΥΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ.ΚΑΙ ΕΥΡΥΧΩΡΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ» (Ματθαίος 7:13) είναι η προτροπή του Ιησού.
 Αν είναι την αγάπη  σου αλλού την σκορπίζεις, και τον Χριστό μακριά σου τον κρατάς, μακριά του θα χαθείς. Αιώνια αποκοπή από τον Χριστό θα λάβει ο καθένας που τον Χριστό αρνείται Σωτήρα του να τον δεχτεί.
 Αν από τον Θεό δεν εμβολιαστής και τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα σου δεν τον δεχτείς μακριά του θα χαθείς. Γιατί στον παράδεισο δε θα μπει ο καθένας που έχει Πιστοποιητικό βαπτίσεως αλλά αυτός που η καρδιά του ειναι δοσμένη στον Κύριο, που τον ΑΓΑΠΑ, που εχει ΓΑΝΤΖΩΘΕΙ σ'Αυτόν και τον ακολουθεί. Αυτόν καμία δύναμης στον κόσμο δε θα μπορέσει να τον αποσπάσει !
Φίλε μου, αν απο μόνος σου -απο την δική σου Βούληση- τον Χριστό Σωτήρα σου δεχτείς, θα σωθείς και θα μπαίνεις και θα βγαίνεις και θα βρεις βοσκή  « Εγώ είμαι η πόρτα. Αν κανείς προσφύγει σ'έμενα ως είσοδο, θα σωθεί.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) Ειναι η αξιόπιστη βεβαίωσης του Σωτήρα μας Κυρίου Ιησού Χριστού. 

Σου εύχομαι τον Χριστό και τα λόγια του να τον εμπιστευτείς και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και τοτε θα έχεις την σιγουριά στην καρδιά σου οτι καμία δύναμης στον κόσμο δεν θα σε αποσπάσει απο την αγκαλιά του «Τα δικά μου πρόβατα αναγνωρίζουν την φωνή μου, και αυτα με ακολουθούν.Κι ΕΓΩ ΠΑΡΕΧΩ σ'αυτα ζωη αιώνια και ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ  ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ απο τα χερια μου»(Ιωάννης 10:27-28)
Αυτη ειναι η σιγουριά που έχουν οι γνήσιοι πιστοί, αυτοί που ΑΝΟΙΞΑΝ την ΚΑΡΔΙΑ τους και τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα τους τον δέχτηκαν !(Ιωάννης 1:12-13)

No comments:

Post a Comment