Popular Posts

Monday 8 September 2014

ΟΣΟ ΑΠΕΧΕΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΣΟ ΑΠΕΧΕΙ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΣΗ !!

Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ για να σωθεί πρέπει τον επι γης Πανταχού παρών Κύριο Ιησού Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί (Ιωάννης 1;12-13) και μετά ο Κύριος την αγιοποίηση την *θεωση* του συνειδητού ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ θα κατεργασθεί !!!

Κάθε αμαρτωλός εχει ανάγκη απο ΣΩΤΗΡΙΑ. Ο Απόστολος βροντοφωναζει και λέγει οτι ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (Ρωμαίους 3;23), δηλαδή με κανένα τρόπο δεν θα μπορέσουν να αντικρίσουν την ένδοξη παρουσία του εκτός κι. αν τον ΑΜΝΟ του Θεού τον ΧΡΙΣΤΟ που ήρθε να φορτωθεί πάνω του τις αμαρτίες του κόσμου (Α.Πέτρου 2;24) προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ τους τον δεχτούν !!!
«Ο Χριστός ήρθε στους δικους του και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Όμως σ` εκείνους που τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ και τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ σ` αυτους ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Απο τον θεο ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ξανα και ΟΧΙ απο σαρκική μειξη, ανθρώπινη θέληση η ανδρική επιθυμία» (Ιωάννης 1:12-13) (Ιωάννης 1;12-13)

Αυτό που επείγει ειναι ο κάθε αμαρτωλός ν' ανοίξει με ΕΥΓΝΩΜΟΣΎΝΗ την καρδιά του στον επι γης πανταχού παρών Παντοδύναμο Κύριο Ιησού Χριστό και ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί !!! , και τότε θα εχει την βεβαίωση οτι μετά θάνατον μαζί του θα βρεθεί !!! Αμήν !!! 

No comments:

Post a Comment