Popular Posts

Tuesday 23 September 2014

H ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ.

Θρησκεια αποκαλούμε το συνολο των διδασκαλιών που σκοπο εχουν να φερουν  τον άνθρωπο  κοντύτερα στο θεο. Παρόλο ομως  που οι Εβραιοι ειχαν την Θεοκατεβατο Θρησκεια  έχασαν την ΣΩΤΗΡΙΑ γιατι αγνόησαν τον  ΧΡΙΣΤΟ  σφιχταγκαλιαζοντας την θρησκευτική τους Παράδοση και διδασκαλια !!!!
Ουτε η Θρησκεια , ουτε το Δογμα  ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, αλλα μονο Ο ΧΡΙΣΤΟΣ  ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ σε καθε αξιολύπητο αμαρτωλο που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ.(ιωαννης 1:12,3:16,5:23,7:37,8:51,10:27-28,11:25,14;2-3)

Μονο η καρδιακή ΚΟΙΝΩΝΙΑ, η καρδιακή ΣΧΕΣΗ με τον ΧΡΙΣΤΟ εξασφαλίζει ΣΩΤΗΡΙΑ σε καθε  αμαρτωλο, που του την καρδια του ΑΝΟΙΞΕΙ και  ΔΩΘΕΙ και σ` αυτον με χαρά ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ.(Ιωαννης 1:12,Αποκαλυψη 3:20)

Τα λόγια του Χριστού ειναι Πνεύμα και ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ (Ιωάννης 6:68) και ΑΣΕΒΕΙΑ ειναι  να ασπάζεσαι παραδόσεις και  διδασκαλίες  ανθρώπινες  και τα ΛΟΓΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ  που σε καλει ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεις εσυ να τα αψηφάς .

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας είπε « Ελατε ΣΕ ΜΕΝΑ ολοι εσεις που κοπιαζετε κι` ειστε βαρια φορτωμενοι κι` ΕΓΩ θα σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(ματθαιος 11:28)


« Να στέκομαι μπροστα στην Πορτα της καρδιας σου και ΚΤΥΠΩ, Αν ακουσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την Πορτα , ΘΑ ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκαλυψη3:20)

Ασεβεια  να μην ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.
Ασεβεια ειναι την Θρησκεια σου να αγαπάς και το ΧΡΙΣΤΟ να ΥΠΟΤΙΜΑΣ, και Αιρετικος ειναι ο καθενας που ΥΠΟΤΙΜΑ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και ΑΡΝΕΙΤΑΙ ν` ανοιξει την καρδια του και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του  να τον ΔΕΧΤΕΙ.
Οποιος ΣΕΒΕΤΑΙ τον ΘΕΟ την ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΦΗΝΕΙ και ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ τον ΧΡΙΣΤΟ.
Όποιος Ασπάζεται την Θρησκεια και ΟΧΙ τον ΧΡΙΣΤΟ, Ασπαζεται ΑΣΕΒΕΙΑ και ΟΧΙ τον ΘΕΟ, και κανείς ασεβές δεν θα μπει στην Αιωνια Ζωη.

" Κύριε Ιησού Χριστέ μην μ' αφήσεις, αλλά ΣΩΣΕ με τον αμαρτωλό" είναι η προσευχή που σώζει τον χαμένο, το απολωλός.

No comments:

Post a Comment