Popular Posts

Friday 26 September 2014

Ποιος είσαι, τι εχεις , και ποιο ειναι το Κάλεσμα σου;

# Φίλε είσαι αμαρτωλός  «ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ και βρίσκονται μακριά απο την δόξα του ΘΕΟΥ.>(Ρωμαίους 3;23)   Εχεις αναγκη απο ενα ΣΩΤΗΡΑ, και ο ΣΩΤΗΡΑΣ ειναι ο Χριστός , δεν είναι ουτε η κατά σάρκα μητέρα του που την αγαπώ και εκτιμώ, ουτε τα καταπληκτικά αδέλφια μου οι Άγιοι, αλλά ΜΟΝΟ ο Χριστός και κανένας άλλος η Άλλη, ούτε κάποια εκκλησία μπορεί να σου Χαρίσει την ΣΩΤΗΡΙΑ. Πρέπει μόνος σου  να ταπεινωθεις και από την ΣΤΕΝΗ ΠΥΛΗ τον  ΧΡΙΣΤΟ να εξαρτηθείς, να γαντζωθείς, να τον εμπιστευτείς μ'ολη την καρδία σου !(Ιωαννης 1;12-13,3:16,7;37,10:9,10:27,14;6) γιατί η φαρδιά και πελώρια ΠΥΛΗ της Θρησκείας  μόνο στην απώλεια οδηγεί ! 
#Το κάλεσμα που έχεις λάβει είναι το ΚΑΛΕΣΜΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ
  που πλήρωσε στον σταυρό τα λύτρα της αμαρτίας «  "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20) Αλλο κάλεσμα και άλλη Πύλη εκτός της ΣΤΕΝΗΣ του Χριστού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,και ευρύχωρος είναι ο δρόμος που οδηγεί στον Χαμό, και πολλοί είναι εκείνοι που μπαίνουν από αυτήν.(Ματθαίος 7:13-14) 

Φίλοι ο Θεός έδωσε όλη την Εξουσία για να κρίνει στον Χριστό, για ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΟΛΟΙ τον Γιο όπως ΤΙΜΟΥΝ τον ΠΑΤΕΡΑ. (Ιωάννης 5;22), και όποιος τον Χριστό και την προσφορά Σωτηρίας του αγνοεί (Ματθαίος 11;28, Αποκάλυψη 3;20) ΔΕΝ ΤΙΜΑ τον Πατέρα που τον έστειλε !!! 
Φίλε, δέξου τον προσωπικό Σωτήρα σου, και ποτε δεν θα μετανιώσεις !! 

Το 1988, μ'απέραντη ευγνωμοσύνη άνοιξα την καρδιά μου στον Κύριο, και ως σήμερα καθε μέρα τον ευγνωμονώ, για την απέραντη Χάρη του να Σώσει έμενα τον ανάξιο αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment