Popular Posts

Sunday 28 September 2014

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΟΠΟΙΟΝ Μ’ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.

Το Ευαγγέλιο τονίζει ότι «Από κανέναν άλλον εκτός του Χριστού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΠΡΟΕΛΘΕΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ, κι ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλο πρόσωπο κάτω από τον ουρανό δοσμένο στους ανθρώπους με το οποίο μπορούμε να σωθούμε» (Πράξεις 4:12)  και οτι ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ <δηλαδή άνοιξαν την καρδιά τους> και τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ, σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν παιδιά του ΘΕΟΥ. Να γεννηθούν ξανά ΟΧΙ από ανθρωπινή θέληση, η ενέργεια αλλα από τον Θεό.(Ιωάννης 1:12-13) 

Φίλοι, ο Χριστός βεβαιώνει όλους ότι εκείνος  είναι η Πόρτα των προβάτων.  και αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' Αυτόν ως θα ΣΩΘΕΙ....και ότι ήρθε για να έχουν ΖΩΗ και μάλιστα Περίσσια  (Ιωάννης 10:9-10) 
Αποπνικτική όμως και απαίσια,  θα είναι η μετά θάνατο αιώνια στην κόλαση Ζωή της άφθαρτης ψυχής του καθενός που τον Χριστό και την προσφορά Σωτηρίας του (Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3:20) αψηφήσει.

Φίλοι, όλοι που εν Ζωή τον Χριστό Σωτήρα τους δεχτούν στον παράδεισο μαζί του θα μπουν, άλλα εκείνοι που το κάλεσμα του αγνοήσουν (Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3;20) μακριά του για πάντα θα χαθούν. 
Είναι λογικό και  δίκαιο εκείνοι που ΑΓΑΠΗΣΑΝ τον Χριστό και απάντησαν το κάλεσμα του(Αποκάλυψη 3;20) μαζί του πάντα να είναι (Ιωάννης 14:1-3,14:23,) και ομοίως αυτοί που αγνόησαν το κάλεσμα του και αρνήθηκαν Σωτήρα τους να τον δεχτούν μακριά του για πάντα ν'αποκλειστούν ! 

"Κύριε Ιησού Χριστέ, Μετανοώ και ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ σου Ζητώ. Ελα στη ζωή μου και μείνε μαζί μου ολες τις ημέρες της Ζωής μου.Είμαι δικός/ια σου."  Είναι η προσευχή που ο Κύριος θα απαντήσει και την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ !! 

No comments:

Post a Comment