Popular Posts

Tuesday 9 September 2014

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΖΩΗ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ !

Φιλοι μου Καλησπέρα σας.
Ο Χριστός υπέφερε τα καρφιά του σταυρού για τις δικές μας αμαρτίες, απο την απάντηση της καρδιάς μας στην σταυρική του Θυσία, θα εξαρτηθεί η μετά θάνατο Αιώνια ζωή μας .
Αν τον Χριστό Αγαπούμε και την Θυσία του εκτιμούμε, θα του  ανοίξουμε την καρδια μας ΣΩΤΗΡΑ μας να τον δεχτουμε και στην αιώνια Ζωη θα μπούμε.(Ιωαννης 1;12-13, Αποκάλυψη 3;20)
Αν όμως τον ίδιο και την προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του αγνοήσουμε (Αποκαλυψη 3;20) μακρια του για πάντα θα χαθούμε !!!
"Σ’ αγαπώ Κύριε και πάντα θα σ’ αγαπώ", ειναι η κραυγή του πιστού που στον Χριστό έχει δοθεί και απο τον Χριστό θα σωθεί !!!

 «Εγώ είμαι το Ψωμί της ΖΩΗΣ. Όποιος ΕΡΘΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ , ΠΟΤΕ δε  θα πεινάσει, και όποιος πιστεύει σε μένα , δεν θα διψασει ποτε.»(Ιωάννης 6:35)
«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ως ΕΙΣΟΔΟ. ΘΑ ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βει βοσκή»(Ιωαννης 10:9)
«Από  κανέναν άλλο ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ, κι' ουτε υπάρχει διαφορετικό πρόσωπο  απ'αυτό -τον Χριστό- .....για να ΣΩΘΟΥΜΕ !!!»(Πράξεις 4:12)

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΖΩΗ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ !
«Ο Χριστός ήρθε στους δικούς του και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Όμως σ` εκείνους που τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ και τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ σ` αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Απο τον θεο ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ξανα και ΟΧΙ απο σαρκική μείξη, ανθρώπινη θέληση η ανδρική επιθυμία» (Ιωάννης 1:12-13) (Ιωάννης 1;12-13)
Φίλε, Τι θα κάνεις θα τον δεχτείς Σωτήρα σου, η θα τον αγνοήσεις  και μακρια του θα χαθείς ;

No comments:

Post a Comment