Popular Posts

Wednesday 17 September 2014

TO ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Ο Χριστός φίλοι μου και κανείς άλλος ούτε Απόστολος ούτε Άγιος, ούτε η κατά σάρκα μητέρα του δεν μπορούν να σε σώσουν γιατί ο  Παν-Άγιος Ιησούς Χριστός  ειναι αυτός που πλήρωσε με το δικό του αίμα τα λύτρα της αμαρτίας ώστε κάθε αμαρτωλός που  προσωπικό  Σωτήρα του τον δεχτεί να μην χαθεί αλλά να λάβει Αιώνια ζωή.(Ιωάννης 1:12-13,3:16,5:24,Αποκάλυψη 3;20)
Εγώ  είμαι ο Πρώτος και ο έσχατος .... κι ΕΧΩ τα κλειδιά του θανάτου και του Άδη (Αποκάλυψη 1:18) λέει σ' όλη την ανθρωπότητα. Ο Χριστός κρατά το νήμα της Ζωής μου και της ζωής σου, και κανείς δεν πέρασε στην Αιώνια Ζωή χωρίς την δική του συγκατάθεση. 
Αν μετά θάνατο στον παράδεισο θα μπεις , η απο τον Παράδεισο για πάντα αποκλειστείς εξαρτάται απο αν τον Χριστό σωτήρα σου τον δεχτείς, η αν το ίδιο και το κάλεσμα του αγνοήσεις.  Εκείνος ξέρει την καρδιά σου και τα έργα σου και έχει το κλειδί του Δαβίδ  -του Παραδείσου- που ΑΝΟΙΓΕΙ και κανείς πια δεν θα κλείσει, και κλείνει και κανείς πια δεν θα ανοιξει !(Αποκαλυψη 3;7)
 

Κι'ο Απόστολος Πέτρος κ' ολοι οι άγιοι και όλοι οι Απόστολοι και η ίδια η ως προς την σάρκα μητέρα του, τον Χριστό ομολόγησαν ΚΥΡΙΟ και ΘΕΟ τους και χάρη στον Χριστό έγιναν δεκτοί στον παράδεισο «Βρηκε αγαλλίαση το πνεύμα μου στο Θεο τον ΣΩΤΗΡΑ μου»(Λουκάς 1:46) είπε η Μαριάμ η κατά σάρκα μητέρα του, και χάρη στην Σωτηρία που ο Χριστός χάρισε στους μαθητές του, δεν δίσταξαν να θυσιάσουν και την δική τους ζωή μεταφέροντας το μήνυμα της Σωτηρίας οτι ο Χριστός ΣΩΖΕΙ καθε αμαρτωλό που τον εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον δεχτεί.(Ιωάννης 1:12-13,3:165:24, 6:39, 10:9,10;27-28) 
Ο Ιησούς Χριστός είπε: «Εγω ειμαι η Πόρτα των προβάτων.Αν κανείς προσφύγει σ' έμενα ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ»(Ιωάννης 10:9) και ο Απόστολος Πέτρος, και η μητέρα του Χριστού, και κάθε άλλος θνητός που έλαβε το ΔΩΡΟ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ στον Χριστό έτρεξε, πρόσφυγε, ζήτησε να τον σώσει και Οχι σε κάποιον  Άγιο η Αγία. Απλώς ο Απόστολος Πέτρος και οι Απόστολοι και ολοι οι γνήσιοι ΣΩΣΜΕΝΟΙ  χριστιανοί κήρυτταν και έλεγαν σ'όλους στον Χριστό να αποτανθούν, να προσφύγουν για να σωθούν. 
Τα κλειδιά της βασιλείας των Ουρανών (Ματθαίος 16;19) που ανοίγουν τις  πύλες του Άδη  και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ τους αιχμαλωτους, ήταν και ΕΙΝΑΙ  το μήνυμα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που κήρυτταν ακατάπαυστα οι Απόστολοι και όσοι πίστευαν, και πιστεύουν σώζονται απο τον Χριστό ! 
Ο ίδιος ο Απόστολος Πέτρος όταν τον ρώτησαν να τους εξηγήσει με ποιανού δύναμη ο παράλυτος εχει ΣΩΘΕΙ (Πραξεις 4;9-10)  ομολόγησε οτι ΜΟΝΟ ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ,  δηλαδή  κανείς δεν εχει κλειδιά Σωτηρίας εκτος του ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και είπε :«Ο Ιησούς είναι η πέτρα η Περιφρονημένη..που εγινε το αγκωνάρι της Οικοδομης (της Αιωνίου με τον Θεο Ζωής) Και σε ΚΑΝΕΝΑΝ αλλον ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ, κι' ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ πρόσωπο διαφορετικό απο τον αυτόν, δοσμένο κάτω απο τον ουρανό μεταξύ των ανθρώπων, μέσω του όποιου να μπορούμε να σωθούμε»(Πραξεις 4:11-12) 
Αυτό φίλε μου που θα καθορίσει την Αιώνια μετά θάνατο Ζώη σου είναι η φωτογένεια σου, κατά πόσο εκτιμήσες και τίμησες τον Χριστό και τα λόγια του, «Εγω είμαι το ΦΩΣ του κόσμου. Όποιος με ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι αλλα θα εχει το ΦΩΣ της ΖΩΗΣ»(Ιωανης 8;12) κατά πόσο επέτρεψες τα ΛΟΓΙΑ του Χριστού να  αγγίξουν την ψυχή σου και να την φέρουν σε μετάνοια, να την φέρουν στο Φως το αληθινό, στον ΜΟΝΟ που μπορεί να ΣΩΣΕΙ τον αμαρτωλό ! 
Φίλε μην ταΐζεις τον εαυτό σου ψέματα, το κλειδί της σωτηρίας ανήκει μόνο στον Χριστό, μην πλανηθείς σαν τις πέντε ανόητες παρθένες που νόμιζαν οτι χωρίς το ΦΩΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ, χωρίς να τον έχουν ασπαστεί και Σωτήρα τους δεχτεί στον παράδεισο θα  έμπαιναν. Έμειναν απ΄έξω .

No comments:

Post a Comment