Popular Posts

Thursday 7 August 2014

ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΖΗΤΑΣ,KI' AN ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΖΗΤΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ !!!

Φίλε μου η Αγία Γραφή συνεχώς τονίζει οτι ο Κύριος ειναι ΚΑΛΟΣ και ΜΕΓΑΛΑ και ΘΑΥΜΑΣΤΑ τα έργα του και χάρη στην καλοσύνη του και ΕΥΣΠΑΧΝΙΑ του,που ειναι ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ οφείλουμε την ΣΩΤΗΡΙΑ μας, και ΟΧΙ στις δικές μας προσπάθειες :

«Του Κυρίου η ΕΥΣΠΑΧΝΙΑ δεν ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ουτε ΤΕΛΕΙΩΣΕ το ΕΛΕΟΣ του, κάθε αυγή ξαναγεννιουναι και η ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ του ειναι ΑΠΕΡΑΝΤΗ»(Θρηνοι 3:22)
«Όσο απέχει η δύση από την Ανατολή εχει ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ τις ανομίες μας»(Ψαλμός 103:12)

Η σωτήρια αδελφέ μου, είναι το ΔΩΡΟ του (Εφεσιους 2:8-9) γι' αυτό τρέξε στην Αγκαλιά του Χρίστου που πήγε οικειοθελώς στον σταυρό για να φορτωθεί πάνω του τις δικές σου αμαρτίες, ώστε συχωρεμένος χάρη στην ΘΥΣΙΑ του εσύ να ζήσεις τις υπόλοιπες ήμερες της Ζωής σου δοξάζοντας Αυτόν.(Α.Πέτρου 2:24.Παράφρασις)

Ο Κύριος ειναι ΚΑΛΟΣ και ΧΑΡΙΖΕΙ ΖΩΤΗΡΙΑ σε κάθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ. (Ιωάννης 1:12-13,3:16,6:37,Ματθαίος 11:28)
«Ελάτε σε μένα όλοι εσείς που είστε βαριά φορτωμένοι με έγνοιες και ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαιος 11:28)
«Όποιος ΕΡΘΕΙ σε ΜΕΝΑ, ΠΟΤΕ δεν θα πεινάσει, και όποιος ΠΙΣΤΕΥΣΕ σε ΜΕΝΑ, δεν θα διψάσει ΠΟΤΕ»(Ιωάννης 6:35)
«Αυτόν που ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, αυτόν, ΟΧΙ, δεν θα τον αποδιώξω...... αλλά θα τον ΑΝΑΣΤΗΣΩ την έσχατη ημέρα»(Ιωάννης 6:37-39)

No comments:

Post a Comment