Popular Posts

Friday 15 August 2014

Η ΑΣΥΧΩΡΗΤΟΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ


Το ξέρω, γιατί είναι αλήθεια ότι όλοι μας κάνουμε λάθη, αλλά να μην δέχεσαι τον Κύριο θα σου  κοστίσει πάρα πολύ.
 Αίρεσης είναι κάθε διδασκαλία που υποτιμά και υποβιβάζει τον Χριστό και συνεπώς αποκλείει τον αιρετικό -αυτόν που υποτιμά τον Χριστό- από τον παράδεισο, όπως ακριβώς αποκλείσθηκε η μεγάλη πλειοψηφία των θρήσκων Εβραίων, επειδή ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΝ τον ΧΡΙΣΤΟ και Σωτήρα τους δεν τον δέχτηκαν .«Ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και δεν τον δέχτηκαν. Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, καρδιακά τον εμπιστεύτηκαν> σ' αυτούς έδωσε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑΘΕΟΥ. Κι'αυτοί γεννήθηκαν ξανά ΟΧΙ από σαρκική μείξη, ούτε από ανθρώπινη θέληση η ανδρική επιθυμία, αλλά από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ !»(Ιωάννης 1:12-13)
Κι' αν Φίλε μου, εσύ σήμερα όπως οι Εβραίοι τότε, αρνείσαι ν'ανοίξεις την καρδιά σου και Χριστό προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς , και εσύ σαν κι' εκείνους μακριά του θα χαθείς !
"Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρεσε   μου την ανομία μου,την προσβολή και άρνηση μου Σωτήρα μου να σε δεχτώ, και κάθε άλλη εν γνώση μου η εν άγνοια μου αμαρτία. Και ελα στην ζωη μου και μείνε μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου.Σου ανοίγω την Καρδιά μου και Σωτήρα και Κύριο μου σε δέχομαι." Eίναι η προσευχή, που αν είναι ειλικρινής και εκφράζει την καρδιά σου, για πάντα την συμφιλίωση με τον Θεό Κύριο Ιησού Χριστό θα σου εξασφαλίσει, και στην Αιωνία μαζί του ευλογημένη Ζωή και εσύ θα μπεις. Αμήν !!!

Σημείωσης
Το  να μην καταδεχθείς ν'ανοίξεις την καρδιά σου στο κάλεσμα του  Χριστού (Αποκάλυψη 3:20) και Σωτήρα σου να τον δεχτείς είναι η ΠΡΟΣΒΟΛΗ του Αγίου Πνεύματος «Φαντάζεστε πόσο χειρότερη θα είναι η τιμωρία την όποια θα υποστεί εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ  το Γιο του Θεου και θεώρησε το αίμα του όμοιο με το αίμα των άλλων ανθρώπων..... και ΦΕΡΘΗΚΕ ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ  στο Πνεύμα της Χάρης ! »(Εβραίους 10:28-29)

1 comment:

  1. Πολύτιμη Ψυχη το να μην καταδεχθείς ν'ανοίξεις την καρδιά σου στο κάλεσμα του Χριστού (Αποκάλυψη 3:20) και Σωτήρα σου να τον δεχτείς είναι η ΠΡΟΣΒΟΛΗ του Αγίου Πνεύματος:
    «Φαντάζεστε πόσο χειρότερη θα είναι η τιμωρία την όποια θα υποστεί εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το Γιο του Θεου και θεώρησε το αίμα του όμοιο με το αίμα των άλλων ανθρώπων..... και ΦΕΡΘΗΚΕ ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνεύμα της Χάρης ! »(Εβραίους 10:28-29)

    ReplyDelete