Popular Posts

Monday 18 August 2014

ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ;

Φίλε  εσύ που δεν αδιαφορείς πως θα ντυθείς, και ποιο κινητό θ'αγοράσεις, και ποια ταινία κινηματογραφική θα  δεις, σε ποιο εστιατόριο και καφετερία θα πας την Κυριακή  και τι θα φας και τι θα πιεις πως γίνεται κι αδιαφορείς που μετα θάνατο θα βρεθείς  ;
Μήπως επειδή  η κόλασης δεν είναι Αιώνια, η μήπως επειδή πιστεύεις οτι  διάφορα μεταξύ Παραδείσου και κόλασης είναι αμελητέα ; 
Η μήπως επειδή  έπεισες τον εαυτό σου οτι είσαι τόσο καλός που σίγουρα στον παράδεισο θα μπεις ; 
Η μήπως επειδή σε έπεισαν  οτι  η εκκλησία σου εχει  την εξουσία κάτω στην γη, να στέλνει στον Ουρανό κάθε Ελληνική ψυχή που τον Χριστό δεν καταδέχεται Σωτήρα της να τον δεχτεί ; 
Φίλε μην αυταπατασαι, και μην ελαχιστοποιείς την τεράστια διαφορά μεταξύ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ και ΑΙΩΝΙΑΣ Κόλασης
"Δεν αδιαφορώ, στον παράδεισο θα μπω γιατί Σωτήρας μου είναι ο Χριστός."
 Είναι η μετά βεβαιότητος απάντησης του ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥ Χριστιανού, που άνοιξε την Καρδιά του στον Χριστό (Αποκάλυψη 3:20) και ΣΩΤΗΡΑ  του τον δέχτηκε (Ιωάννης 1:12-13) και τον ακολουθεί !
Φίλε μου, μπορείς και εσυ να έχεις απο τώρα την βεβαιότητα οτι με τον Παντοδύναμο Παν Άγιο Κύριο Ημών Ιησού Χριστό μετά θάνατο θα βρεθείς αν την καρδιά σου του ΑΝΟΙΞΕΙΣ και την προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑ τους δεχτείς.(Αποκάλυψη 3:20)  τοτε και για σένα θα ισχύουν τα λόγια του Χριστού που είπε: 
«Αν με αγαπάει κάποιος, θα εφαρμόσει το λόγο μου, και ο Πατέρας μου θα τον ΑΓΑΠΗΣΕΙ, και θα ΕΡΘΟΥΜΕ σ'αυτόν και ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ  μαζι του»(Ιωάννης 14;2) Εν Ζωή αδελφέ μου αν στον Χριστό δοθείς, ο Πατήρ ΘΕΟΣ και ο Χριστός εν Πνεύματι Άγιο θα ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ !!! 
«Τα δικά μου πρόβατα αναγνωρίζουν την φωνή μου κι ΕΓΩ τα γνωρίζω ( ο Χριστός μπορεί και διακρίνει ποιος είναι απλώς και μόνο Χριστιανός της ταυτότητας και ποιος ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ Χριστιανός, ποιος του έχει ΑΝΟΙΞΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ του και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του τον εχει δεχτεί) και αυτά με ακολουθούν . Κι Εγώ ΠΑΡΕΧΩ (Οχι κάποια Εκκλησία ) σ'αυτά ΖΩΗ Αιώνια και με ΚΑΝΕΝΑΝ τρόπο ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, και κανένας  ΔΕΝ θα τ' αρπάξει απο τα χέρια μου.» (Ιωάννης 10:27-28) 

Φίλε μου στον παράδεισο θα μπεις οταν ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ και απο τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ  του ΖΗΤΗΣΕΙΣ, και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ ! 
"Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρησε με που μακριά σου ζούσα και το κάλεσμα σου <ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ>  αγνοούσα. Δεν τολμούσα απο ΕΣΕΝΑ να ΕΞΑΡΤΗΘΩ, ουτε ΣΩΤΗΡΑ μου να σε δεχτώ. Σου Ζητώ να με συγχωρέσεις και στην καρδιά μου να ΕΡΘΕΙΣ και να μείνεις μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου." Είναι η προσευχή που σε συμφιλιώνει με τον Επουράνιο Πατέρα και Κύριο Ιησού Χριστό και που χάρη στην Θυσία του να πάρει πάνω του την αμαρτία, εσύ και κάθε μετανοημένος αμαρτωλός που επιστρέψει στον Χριστό στον παράδεισο θα μπει !! 
«ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΩ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ»(Εβραίους 13:5) είναι η ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ του ΚΥΡΙΟΥ για κάθε γνήσιο Πιστό του παιδί. ΑΜΗΝ να είσαι και εσύ. ΑΜΗΝ !!!

No comments:

Post a Comment