Popular Posts

Thursday 21 August 2014

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΙ’ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ !

Όταν σ'αγαπάει ο Θεός,  απαντάς με την καρδία σου, και στην ευλογία του μπαίνεις  και δεν αρνείσαι να του ανοίξεις την καρδιά και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς !
Και στον ΘΕΟ Κύριο Ιησού Χριστό που σε καλεί  Σωτήρα σου να τον δεχτείς και στην βασιλεία του να μπεις "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !"(Αποκάλυψη 3;20) ανοίγοντας διάπλατα την καρδιά σου στην Βασιλεία του θα μπεις και ποτέ δεν θα χαθείς !

Πως μπορείς να αντισταθείς, να μην ανοίξεις διάπλατα την καρδιά σου στον επί γης Θεό Κύριο Ημών Ιησού Χριστό που σταυρώθηκε για να φορτωθεί πάνω του τις δικές σου αμαρτίες (Α.Πέτρου 2:24) ώστε απαλλαγμένος από την ένοχη  των αμαρτιών σου γι'αυτόν να ζεις, και μετά θάνατο μαζί του στον παράδεισο να βρεθείς  ;

Ανθόσπαρτος να είναι ο βίος σου σ'όλη την Ζωή σου 
με τον Χριστό εις το πλευρό σου ΣΩΤΗΡΑ της Ζωής σου ! 

«Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)

«Ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και δεν τον δέχτηκαν. Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ,< καρδιακά τον εμπιστεύτηκαν> σ' αυτούς έδωσε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Κι'αυτοί γεννήθηκαν ξανά ΟΧΙ από σαρκική μείξη, ούτε από ανθρώπινη θέληση η ανδρική επιθυμία, αλλά από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ !»(Ιωάννης 1:12-13)   

No comments:

Post a Comment