Popular Posts

Saturday 23 August 2014

Από ποιον εξαρτάται αν στον Παράδεισο θα μπω;

Φίλε μου ο Χριστός ήρθε και πλήρωσε με το ίδιο του το αίμα την τιμωρία για την δική μας αμαρτία <<Αυτος ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ο ίδιος στο σώμα του τις ΔΙΚΕΣ μας ΑΜΑΡΤΙΕΣ πάνω στον Σταυρό, έτσι που να ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ απο τις αμαρτίες και να ζήσουμε για τη δικαιοσύνη !!!>>(Α.Πέτρου 2;24)
Όσοι τον Χριστό έχουν εμπιστευθεί για την ΣΩΤΗΡΙΑ της ΨΥΧΗΣ τους και προσωπικό σωτήρα τους τον έχουν ΔΕΧΤΕΙ δεν θα καταδικαστούν (Ιωάννης 3;18) γιατί την ΔΙΚΑΙΗ τιμωρία για τις δίκες τους αμαρτίες την πήρε ο Χριστός !!<<Όποιος πιστεύει Σ' Αυτόν (και εννοείται ΚΑΡΔΙΑΚΑ) δεν καταδικάζεται>> !!!(Ιωάννης 3;18) 
Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ Χριστός στον Σταυρό δεν πλήρωσε την τιμωρία για τις αμαρτίες που ΔΕΝ ΕΙΧΕ, άλλα για τις ΔΙΚΕΣ μας, ώστε κάθε ανάξιος αμαρτωλός που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί να μην λάβει την τιμωρία που του ΑΞΙΖΕΙ , αλλά Χάρη στην θυσία του Χριστού να λάβει την Χάρη που δεν του αξίζει !!! 
Αυτή, αδέλφια είναι η Μεγίστη ΧΑΡΗ και ΑΓΑΠΗ του Θεού και του Χριστού, οτι προσφέρει ΑΙΩΝΙΑ μ' Αυτόν Ζωή σε κάθε ανάξιο αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ !!!!(Ιωάννης 1;12-13,3;16)
Μεγαλύτερη Χάρη και αγάπη απο αυτήν δεν υπάρχει να κατέβει ο ΘΕΟΣ, ο ΛΟΓΟΣ ως άνθρωπος στην γη και για μας να ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ με σταυρικό ΘΑΝΑΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ, ωστε εμείς που τον ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ και Σωτήρα μας τον δεχτούμε ΧΑΡΗ στην ΘΥΣΙΑ του να ΖΗΣΟΥΜΕ και στον Παράδεισο να μπούμε. Αμήν !!
Από την απάντηση της Καρδίας σου στο κάλεσμα του "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα *δειπνίσουμε* μαζί !!"(Αποκάλυψη 3;20) εξαρτάται αν στον παράδεισο θα μπεις η μακριά του για πάντα θα χαθείς !!
Πάντως άλλη Πόρτα εκτός του ΧΡΙΣΤΟΥ που στον Παράδεισο να οδηγεί δεν υπάρχει <<Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ· όποιος μπει μέσα διαμέσου εμού, θα σωθεί, και θα μπει μέσα, και θα βγει έξω, και θα βρει βοσκή.>>(Ιωάννης 10:9)

No comments:

Post a Comment