Popular Posts

Friday 22 August 2014

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΨΑΤΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ....ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΖΩΗ. Λέει ο Κύριος (ΗΣΑΪΑΣ 55:1,3)

Στον Χριστό πρέπει να αποτανθεί ο καθένας που επιθυμεί  στην Βασιλεία του να μπει, εκείνος είναι  η ΠΗΓΗ της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ, και δεν υπάρχει άλλη πηγή απο την οποία μπορεί να πιει ο αμαρτωλός για να ξεδιψάσει .«Όποιος πίνει από το νερό που θα του δώσω, θα γίνει μέσα του μια πηγή ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ>> (Ιωάννης 4;14)
"Θα παω στη πηγή του Νερού που δίνει Αιώνια Ζωή, αλλά ΔΕΝ θα ΠΙΩ, είναι η συμπεριφορά του αμαρτωλού που αρνείται ν' ανοίξει την καρδιά του στον Χριστό  που είναι η ΠΗΓΗ του *νερού* που αναβλύζει *νερό* Ζωής αιώνιας."
Φίλε/η μου, εύχομαι να μην είσαι σαν αυτόν που αρνείται ν' ανοίξει την Καρδιά του στον Χριστό και  στην Ευλογία του να μπει, να λάβει το *νερό*  Αιωνίου Ζωής < το Άγιο Πνεύμα>  που θα γίνει μέσα του μια Πηγή που θα αναβλύζει *νερό* Ζωής Αιωνία. (Ιωάννης 4:14), δηλαδή που εξασφαλίζει την Αιωνία ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Χριστό. Κανένας δύσπιστος που δεν θα καταδειχτεί στον Χριστό ν'ανοίξει την καρδιά του και προσωπικό σωτήρα του να  τον δεχτεί  δεν θα λάβει το *ΝΕΡΟ* της Αιωνίου Ζωής,  στον Παράδεισο δεν θα μπει,  αλλά μακριά του θα χαθεί.   
Φίλε μου μόνο ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ, που ασχέτως πόσο ακμαίος φαίνεται ΑΡΝΕΙΤΑΙ ν'ανοίξει την καρδιά στον Χρίστο και να λάβει το *νερό* που θα γίνει μέσα του η πηγή  που θα αναβλύζει *νερό* ΖΩΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ !!! (Ιωάννης 4;14) 
Μην αποκοιμάσαι, και  διστάζεις στον ΧΡΙΣΤΟ να αποφανθείς, αλλά άνοιξε διάπλατα την καρδιά σου και  όπως η Σαμαρείτισσα  Ζήτησε του να σ'ευλογήσει -το αθάνατο νερό- την ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Αγίου Πνεύματος στην καρδιά σου να σου ΧΑΡΙΣΕΙ, ώστε κι' από μέσα σου να ξεχυθούν ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ *νερού* (Ιωάννης 7:37) 
       "Θέλω νερό Ζωής , θέλω αιώνια να ζήσω. Θα ανοίξω την καρδιά μου στον Χριστό και Αιώνια μαζί του θα ΖΗΣΩ !!!" Ειναι η απάντησης της καρδιάς καθενός που στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Χριστού θα μπει και εύχομαι και η δίκη σου. 
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ το  Α και το Ω, η Αρχή και το Τέλος. ΕΓΩ, σε όποιον διψάει, θα του δώσω δωρεάν απο την Πηγή που αναβλύζει το νερό της Ζωής»(Αποκαλυψη 21;6)  Είναι η αξιόπιστη Υπόσχεσης  του Χριστού το ΔΩΡΟ της ΧΑΡΗΣ του σε κάθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ, που του  ΑΝΟΙΞΕΙ  καρδιά του και Σωτήρα του τον δεχτεί !! 

1 comment: