Popular Posts

Friday 8 August 2014

ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΖΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΨΗΦΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ

Φίλοι, ο  επουράνιος μας Πατέρας και ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός φοβερά  σας αγαπούν, αλλά παρόλο αυτό μερικοί από σας στον παράδεισο  δεν θα μπουν γιατί τον ΧΡΙΣΤΟ  που σταυρώθηκε για να ΦΟΡΤΩΘΕΙ στο ΣΩΜΑ του τις δίκες τους αμαρτίες (Α.Πέτρου 2:24) τον ΑΨΗΦΟΥΝ και δεν καταδέχονται προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν.

Φίλε μου,  ΜΟNΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ.(Α.Ιωάννου. 1:7)  και αν ΔΕΝ ταπεινωθείς  και  του ανοίξεις την πόρτα της καρδιά σου (Αποκάλυψη 3:20) και  αποκτήσεις μαζί του  ΚΑΡΔΙΑΚΗ κοινωνία, είσαι ακόμα βουτηγμένος στην αμαρτία και στον Παράδεισο δεν θα μπεις .
Κανένας αμαρτωλός που  που τον ΘΕΟ ζητά  και τον Χριστό αψηφά στον παράδεισο δεν θα μπει αλλά μόνο αν ταπεινωθεί και Σωτήρα του δεχτεί στην Βασίλεια του θα μπει !!!!
Πολύτιμε αδελφέ/η μου σου εύχομαι τον Χριστό μ'όλη την καρδία σου να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ,, προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σας να τον δεχτείς  και τότε ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΣ  και Πλυμένος από το ΑΙΜΑ του, στον παράδεισο θα μπεις. Αμην !!
Το αίμα του Χριστού ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ  τον αμαρτωλό -που έχει ταπεινωθεί και ΣΩΤΗΡΑ του τον έχει δεχτεί- από ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ (Α.Ιωάννου 1:7) και ΟΧΙ τον ακατάδεχτο αμαρτωλό που το κάλεσμα του να του ανοίξει την πόρτα της καρδιάς του ( Αποκάλυψη 3;20) το ΑΨΗΦΑ.

No comments:

Post a Comment