Popular Posts

Monday 11 August 2014

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ;

"ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ  ΔΟΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ" ( Πράξεις 4:12)

Ο Χριστός είναι ο προαιώνιος Θεός  ο ΛΟΓΟΣ που ήταν πάντα με τον Πατέρα Θεο και τα πάντα  έγιναν μέσω αυτού και για ΧΑΡΗ του και που συγκρατεί ολο το σύμπαν ( Ιωαννης 1:1-3,Κολοσσαεις 1:16-17) η ΠΗΓΗ της Ζωής και  το ΦΩΣ  του κόσμου που φέγγει στο σκοτάδι (Ιωαννης 1:4)  και που μπροστά του θα υποταχθούν ολες οι ουράνιες και οι επίγειες και οι καταχθόνιες δυνάμεις και καθε γλώσσα θα ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι ΚΥΡΙΟΣ (Φιλιππησιους 2:10,Ρωμαίους 14:11)
Φιλοι μου ο  Χριστος είναι :  
 Ο ΣΩΤΗΡΑΣ του κόσμου, και όμως δεν υπάρχουν πολλά άτομα να τον ακολουθούν !!  
Το φως του κόσμου,το ΦΩΣ της Ζωής,(Ιωάννης 8:12,9:5) που ήρθε να αποδώσει δικαιοσύνη, ώστε όσοι δεν βλέπουν να δουν (Ιωάννης 9 :39) αλλά οι περισσότεροι σε απόσταση τον Κρατούν !  
Η Πηγή του ΖΩΝΤΑΝΟΥ *νερού*  που αιώνια δροσίζει τον  αμαρτωλό που του δοθεί και τον ακολουθεί (Ιωάννης 7:37) λίγοι όμως  είναι πρόθυμοι σ' ΑΥΤΟΝ να τρέξουν για να πιουν, και ποτάμια ζωντανού *νερού* από μέσα τους να ξεχυθούν !!!  
Η Πόρτα των προβάτων που στην *στάνη* στην Βασιλεία του οδηγεί και όμως λίγοι διαλέγουν σ' Αυτόν να προσφύγουν και να σωθούν !(Ιωάννης 10:9)  
Ο ΑΜΝΟΣ του ΘΕΟΥ που ΣΗΚΩΝΕΙ  την αμαρτία του κόσμου (Ιωάννης 1:29) που οικειοθελώς φορτώθηκε πάνω του τις δικές μας αμαρτίες για να ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ απο αυτές (Α.Πέτρου 2:24) και όμως λίγοι σ'αυτόν να τρέχουν ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ να του ΖΗΤΗΣΟΥΝ και ριζικά απο όλες τις αμαρτίες τους να απαλλαγούν !!!  
Αυτός που  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ από την Αιχμαλωσία της αμαρτίας κάθε αμαρτωλό. (Ματθαίος 11:28) «Αλήθεια και σας το τονίζω πως ο καθένας που αμαρτάνει ειναι ΔΟΥΛΟΣ της αμαρτίας. Και ο δούλος δε μένει στο σπίτι μόνιμα. Αν λοιπόν σας ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ  ο Γιος τοτε θα ειστε πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ»(Ιωάννης 8:32), και όμως λίγοι είναι πρόθυμοι τον Χριστό να ασπασθούν ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν και απο την αιχμαλωσία της  να αμαρτίας τους να απαλλαχθούν !!!  
Είναι ο ο επί γης παντοδύναμος πανταχού παρών Θεός ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ  που ΣΩΖΕΙ στο ΠΑΝΤΕΛΕΣ κάθε αμαρτωλό που τον προσωπικό Σωτήρα του τον δεχτεί (Ιωαννης 1:12-13) και που όμως λίγοι τον αγαπούν και είναι πρόθυμοι ν'απαντήσουν το κάλεσμα του (Αποκάλυψη 3:20) να του ανοίξουν την καρδιά τους ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν (Ιωάννης 1;12-13) και στην Αιώνια Ζωή να μπουν!  
Όποιος όμως αμαρτωλός τον Χριστό  εμπιστευτεί και ΣΩΤΗΡΑ του δεχτεί πότε δεν θα χαθεί (Ιωαννης 10:9) και στον παράδεισο θα μπει. Αμήν 
 Φίλε μου ο Χριστός είναι το ΠΑΝ, και η πηγή της αιωνίου Ζωής, το θέμα  όμως είναι αν θα ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ τον Χριστό και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρος θα μπεις,  η δεν θα τον Ακολουθήσεις και μακριά  του θα χαθείς 
Σου εύχομαι ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και  να τον ακολουθείς, και απο τον ΧΡΙΣΤΟ θα αναγεννηθείς και στον παράδεισο μετά θάνατο θα μπεις!!  
Ποιος στη χάρη σου ???  
Εσύ ο αμαρτωλός ακριβώς όπως κι'εγώ που η Αιώνια τιμωρία μας  αξίζει, στον Παράδεισο να μπούμε ΧΑΡΗ στην ΧΑΡΗ και ΕΛΕΟΣ του Χριστού !!!!   

"Χριστέ μου το ΕΛΕΟΣ σου πάντα θα ΥΜΝΩ  
Σ'εμένα τον ανάξιο αμαρτωλό  
Χάρη να μου δόσεις  
και από την μαύρη Κόλαση   
για πάντα να με ΣΩΣΕΙΣ "!!!
 
Σ' Αγαπώ, είμαι δικός σου.    

No comments:

Post a Comment