Popular Posts

Thursday 28 August 2014

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ

Αυτό είναι το χαρμόσυνο Άγγελμα οτι ο Χριστός στον σταυρό ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ αυτόν που είχε την εξουσία του  θανάτου (Εβραίους 2:14)  αφου το καταδικαστικό εις βάρος μας χρεόγραφο το ΕΒΓΑΛΕ από τη ΜΕΣΗ καρφώνονταν το στο σταυρό.(Κολοσσαεις 2:14), και ετσι ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ αυτούς που ήσαν καταδικασμένοι να ζουν στην υποταγή εξ'αίτιας του φόβου του Θανάτου.(Εβραίους 2:15)
 “Που είναι ΘΑΝΑΤΕ το ΚΕΝΤΡΙ” σου μπορούν μετά βεβαιότητος να λένε όλοι οι Αναγεννημένοι ΣΩΣΜΕΝΟΙ Χριστιανοί, γιατί χάρη στην Θυσία του  Χριστού ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ να ΚΡΙΘΟΥΝ αλλα έχουν κιόλας ΜΕΤΑΒΕΙ απο τον ΘΑΝΑΤΟ στην ΖΩΗ.(Ιωάννης 5:24) Αυτά φίλοι μου είναι τα καταπληκτικά νέα ότι όποιος τον Χριστό Σωτήρα του τον δεχτεί τον θάνατο δεν θα δει αλλά θα ΜΕΤΑΒΕΙ απο τον θάνατο στην ΖΩΗ !
Ο Χριστός ειναι αυτός που μπλοκαιρνει τον θάνατο, που δίνει το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ την Αναγέννηση στον αμαρτωλό, και που επικυρώνει την de facto θέση του στην βασιλεία του «Εσάς λοιπόν που ήσασταν νεκροί εξαιτίας των αμαρτιών και της ειδωλολατρίας σας, ο Θεός σας ΖΩΟΠΟΙΗΣΕ μαζί με τον Χριστό,αφού ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΟΛΑ τα παραπτώματα μας και ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ το καταδικαστικό  εις βάρος μας χρεόγραφο ... καρφώνοντας το στο σταυρό» (Κολοσσαεις 2:14). Δόξα, τιμή και Ευχαριστία στον Κύριο μας Ιησού Χριστό που μπλοκάρει τον θάνατο -την αιωνία απομάκρυνση απ'Αυτόν- καθε αμαρτωλού που ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί.

Κύριε Ιησού Χριστέ, σ' ευχαριστούμε που μας διαβεβαίωσες και είπες: " Eγω ΕΙΜΑΙ η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η ΖΩΗ. Όποιος πιστεύει σε ΜΕΝΑ, κι αν ΠΕΘΑΝΕΙ θα ΖΗΣΕΙ"(Ιωάννης 11:25) κι'αυτό το είπες γιατί Πράγματι ο κάθε αναγεννημένος  χριστιανός  με το κλείσιμο των ματιών του θα ΜΕΤΑΒΕΙ απο τον ΘΑΝΑΤΟ στη ευλογημένη μαζί σου αιώνια ΖΩΗ!
Σε σένα Κύριε και στον Ουράνιο μας Πατέρα, όλη η ΔΟΞΑ η ΤΙΜΗ και η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗΣ και τώρα και στους αιώνες των αιώνων, με την χάρη του Αγίου σου Πνεύματος προσευχόμαστε. Αμήν!

No comments:

Post a Comment