Popular Posts

Monday 25 August 2014

ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ;

Φίλοι,  το στερεό θεμέλιο της Πίστης είναι ο Χριστός, όποιος εχει τον Χριστό έχει την σιγουριά, την βεβαιότητα οτι μετά που θα κλείσει τα μάτια του για τελευταία φορά, τον Σωτήρα του θα δει και μαζι του θα βρεθεί, γιατί αποχώρησης απο το σώμα για τον πιστό ειναι Ζωή στην παρουσία του Κυρίου « Ετσι παίρνουμε το θάρρος και προτιμούμε μάλλον να αποχωρήσουμε απο το σώμα και να ΖΟΥΜΕ με τον Κυριο»(Β. Κορινθιους 5:8)

Όποιος έχει θέσει την Πίστη του στον Χριστό ΔΕΝ θα απογοητευτεί «Ο καθένας που πιστεύει στον  Χριστό -που του εχει ανοίξει την καρδιά του και τον εχει εμπιστευτεί- δεν θα ντροπιαστεί »(Ρωμαίους 10:11) δεν θα μείνει στα κρύα του λουτρού !!
Η μεγάλη μου κόρη η Χριστίνα απο τα δέκα τρία της χρόνια μέχρι σήμερα  σαράντα τυραννιέται απο την σχιζοφρένεια, κι' όμως ελπίζουμε,και μάλιστα παραπάνω απο ελπίζουμε, έχει αρχίσει να έχει την βεβαιότητα οτι ο Χριστός θα την ελευθερώσει και μια καινούργια Ζωή θα της δώσει !!!
Και η Ελπίδα που προέρχεται απο τον Χριστό, και δεν ειναι προϊόν της καρδιάς μας η της φαντασίας μας ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ, γιατί εκείνος που υπόσχεται ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ  και ΕΧΕΙ την ΔΥΝΑΜΗ  να εκπληρώσει κάθε υπόσχεση του !
Φίλοι μου, η Ελπίδα που ειναι θεμελιωμένη στον Χριστό είναι η ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΤΕΡΕΑ ΑΓΚΥΡΑ, που εισχωρεί στα ενδότερα του παραπετάσματος,  δηλαδή στα ΑΓΙΑ των Αγίων στον Θρόνο του Θεού που μπήκε για λογαριασμό μας ο Αιώνιος και αναντικατάστατος Αρχιερέας Ιησούς Χριστός !!!(Εβραίους 6;19-20) 
"Μ' ελπίδα στην καρδία μου, 
μέσα απο κάθε αλλαγή 
Υπομένω στη Ζωή, 
και ελπίζω την δόξα του να δω, 
και με χαρά να πλημμυριστώ !!!"
 
Φίλε, όποιος τον Χριστό Σωτήρα του δεχτεί, οτι κι'αν υπομείνει στη Ζωή με χαρά θα ΠΛΗΜΜΥΡΊΣΕΙ οταν τον Χριστό σίγουρα θα αντικρίσει και στον Παράδεισο θα μπει !!!!
Γιατί η ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΑΡΗ του Θεού ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ σε όλους τους ανθρώπους, η οποία μας διαπαιδαγωγεί, έτσι ώστε να απαρνηθούμε την ασέβεια και τις επιθυμίες για τα κοσμικά......προσδοκώντας την πραγματοποίηση της ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ μας και της ένδοξης εμφάνισης του ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΕΟΥ και ΣΩΤΗΡΑ μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ! (Τιτος 2:11-13)
Αν τον Χριστό έχεις εμπιστευτεί, μέσα σου Έχεις την ΜΑΚΑΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑ οτι θα τον δεις και στον Παράδεισο και εσύ θα μπεις. Αμήν!!    

No comments:

Post a Comment