Popular Posts

Wednesday 27 August 2014

ΑΝ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΞΩ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ (Ιωάννης 15:5-6)

Πόνος και παντού πόνος κι' όμως κανείς δεν γυρνάει στον Χριστό. κανείς δεν τρέχει σ' Αυτόν να πιει και να δροσιστεί από το νερό της αιωνίου Ζωής !(Ιωάννης 7:37)
Κάθε μέρα μοιάζει με την προηγουμένη, αρχίζει με καλές διαθέσεις που μένουν ανεκπλήρωτες. Ο Βασιλιάς Σολόμων είπε << ΟΛΑ  είναι ΜΑΤΑΙΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι ματαιότητα>> και πράγματι όλες οι πράξεις κι' όλες οι πρωτοβουλίες δεν θα ωφελήσουν αν δεν πηγάζουν και ποτίζονται από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ που έχουμε με τον Κύριο Ιησού Χριστό, σε τίποτε δεν θα σε ωφελήσουν αν το κάλεσμα (Ματθαίος;28, Αποκάλυψη 3;20)  του Χριστού το αψηφάς.
Η Αγάπη  του Χριστού ειναι καταπληκτική ποτέ δεν μας αφήνει ούτε μια Ζωής  στιγμή (Εβραίους 13;5)  και μακάριος όποιος τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα του έχει δεχτεί.
Αδελφέ/η μου, όσο καθυστερείς και αναβάλλεις την καρδιά σου στον Χριστό ν' ανοίξεις (Αποκάλυψη 3;20) τόσο περισσότερο κολλάς στο τέλμα της Ζωής και τόσο λιγότερες ελπίδες έχεις να μεταπηδήσεις από την βαβούρα και ματαιότητα της Ζώης  στην ΧΑΡΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που ο Χριστός χαρίζει σ'αυτούς που τον Αγαπούν!!!

"Δεν θα παραμείνω μαζί σας, δεν θα κατοικίσω μέσα σας", λέει ο Κύριος σ' όλους αυτούς που αρνούνται σωτήρα τους να τον δεχτούν.
Φίλε, όποιος αναβάλλει τον Χριστό Σωτήρα του να τον δεχτεί, οτι και να κάνει θα είναι ΜΑΤΑΙΟ γιατί το ΑΜΠΕΛΙ είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, και μόνο όποιος ειναι ΡΙΖΩΜΕΝΟΣ  στον Χριστό θα καρποφορήσει και θα φέρει πολύ καρπό, αυτός όμως που αρνείται τον Χριστό να ακολουθεί,  θα ΠΕΤΑΧΤΕΙ  ΕΞΩ<<Αν κάποιος δεν παραμείνει ΕΝΩΜΕΝΟΣ μαζί ΜΟΥ, αυτός , παει πια πετάχτηκε κι' ολας έξω>>(Ιωάννης 15;4-6) και μακριά του θα χαθεί.

Αντιθέτως όμως << Ποτάμια όμως ΖΩΝΤΑΝΟΥ νερού -δηλαδή Αγίου Πνεύματος- θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ μέσα από εκείνον που πιστεύει στον Χριστό>>(Ιωάννης 7;37) που του έχει ανοίξει την καρδιά του και προσωπικό σωτήρα του τον έχει δεχτεί !!!!!  

No comments:

Post a Comment