Popular Posts

Monday 4 August 2014

ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ !

Πνευματικά νεκρός είναι ο κάθε ζωντανός που τον Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του δεν τον έχει δεχτεί αλλά μακριά  του ζει.  Φίλοι μου αν θυμάστε ο Κύριο μας σε κάποιον που είχε διάθεση να τον ακολουθήσει αλλά ήθελε να περιμένει πρώτα να κάνει την κηδεία του πατέρα του, του είπε τον πρωτάκουστο λόγο «Άσε τους *ΝΕΚΡΟΥΣ* να θάψουν τους δικούς τους νεκρούς, και πήγαινε εσυ και κήρυττε την βασιλεία του Θεού»(Λουκάς 9:60) Δηλαδή άσε τους Ζωντανούς που είναι όμως ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ και αδιάφοροι σε μένα να θάψουν τους νεκρούς τους, και μην χάνεις την ώρα σου αλλά ΠΗΓΑΙΝΕ να ΚΥΡΗΤΕΙΣ το μήνυμα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ μου.
Αλλά τα ίδια περίπου λόγια είπε ο Χριστός και στον Νικόδημο που ήταν ευσεβής αλλά ακόμα δεν είχε τον Χριστό εμπιστευθεί και επομένως ήταν και αυτός ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ. Του είπε με έμφαση « Αμήν, Αμήν, είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και στο τονίζω πως αν κάνεις ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΝΩΘΕΝ ΔΕΝ μπορεί να δει την Βασιλεία του Θεου»(Ιωάννης 3:3) Δηλαδή αν κανείς δεν Γεννηθεί ΞΑΝΑ, <οχι από σαρκική μείξη η πρωτοβουλία ανθρωπινή αλλά από τον Θεό (Ιωάννης 1:13)> από το ΑΓΙΟ του ΠΝΕΥΜΑ του δεν θα μπει ούτε θα δει την βασιλεία του Θεού!(Ιωάννης 3:3,5)

Μόνο αυτοί που τον Χριστό Αγαπούν και τον έχουν εμπιστευτεί και από το *νερό*  που δίνει έχουν πιει στην βασιλεία του θα μπουν, μόνο αυτοί που ΔΙΨΟΥΝ για την Παρουσία του και δεν διστάζουν να απαντήσουν το κάλεσμα του « Αν διψάει κάποιος, σ' ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ και να πίνει. Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού *Νερού*  θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ μέσα απο εκείνον που πιστεύει σε ΜΕΝΑ» θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΝ,  και από ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ που ήσαν  ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ *ΝΕΡΟΥ* θα ΑΝΑΒΛΥΖΟΥΝ απο μέσα τους. (Ιωάννης 4:14,7:37) γιατί ο Χριστός με το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του θα τους ΒΑΠΤΙΣΕΙ όπως βάπτισε όλους την Πεντηκοστή και όπως βαπτίζει καθένα που του δοθεί και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί !

Πολύτιμη Ψυχή, παράτησε τους Νεκρούς και τις διδασκαλίες που τον Χριστό έχουν εκτοπίσει και τρέξε με πίστη στον Χριστό, και χωρίς δισταγμό και μ' ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΑΝΟΙΞΕ του την ΚΑΡΔΙΑ σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ (Ιωάννης 1;12-13)  και τότε πηγές ΖΩΝΤΑΝΟΥ *ΝΕΡΟΥ* θα αναβλύζουν και απο μέσα σου, θα ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ και στην Αιώνια Ζωή και εσύ θα μπεις και ΠΟΤΕ δεν θα χαθείς, αλλά θα μπαίνεις και θα βγαίνεις και θα βρίσκεις βοσκή.(Ιωάννης 10:9). Αμήν !! 

No comments:

Post a Comment