Popular Posts

Tuesday 5 August 2014

Είναι η ΨΥΧΗ Αθάνατη και τι δίδαξε ο Χριστος σχετικά με την ΑΘΑΝΑΣΙΑ της ΨΥΧΗΣ ;

Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ειναι το πεπρωμένο καθε Ψυχής, σκιαχτήκαμε απο τον ΘΕΟ να είμαστε ΨΥΧΗ ΖΩΣΑ, ψυχή που ΑΙΩΝΙΑ θα ΖΕΙ. Ο Χριστός μας δίδαξε να μην φοβόμαστε αυτούς που σκοτώνουν το σώμα αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να σκοτώσουν (να αφανίσουν ) την ΨΥΧΗ. Απεναντίας να φοβόμαστε τον Θεο που μπορεί την  άφθαρτη ψυχή και το σώμα να στείλει στην Αιώνια διαφθορά « Μην φοβηθείτε αυτους που σκοτώνουν το σώμα αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να σκοτώσουν την Ψυχη. Απεναντίας, φοβηθείτε μάλλον Εκεινον που μπορει να κάνει και την Ψυχη και το σώμα να χαθούν στην γεενα»(Ματθαιος 10:28) εκεί που η ΑΦΘΑΡΤΗ ΨΥΧΗ θα υποφέρει αιώνια « Και θα αποχωρίσουν αυτοί σε ΚΟΛΑΣΗ ΑΙΩΝΙΑ,< στο απόμακρο και βαθύ σκοτάδι.Ματθαίος 25:30>  και  οι δίκαιοι σε ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ (Ματθαίος 25:46)

Επειδή η Αιώνια μετά Θάνατο Ζωή ειναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ δεν έχει ΤΕΛΟΣ και κάθε ανθρώπινη ψυχή ειναι ειναι ΑΦΘΑΡΤΗ και Ζει ΑΙΩΝΙΑ και μακριά απο τον Θεο θα βρεθεί εκτος και αν τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ της δεχτεί, γι'αυτό ΗΡΘΕ ο ΧΡΙΣΤΟΣ και ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ πάνω του τις δικες μας αμαρτίες (Α.Πετρου 2;24) ώστε  στην ΑΙΩΝΙΑ κόλαση να μην μπούμε αλλά στον Παράδεισο μαζί του . Αμην !!!
Αμην, ολοι μας τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ μας να τον δεχτουμε και την ΑΘΑΝΑΣΙΑ της ΨΥΧΗΣ μας μαζι του στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ να την ΧΑΡΟΥΜΕ  !!!!

«Τα δικά μου πρόβατα αναγνωρίζουν την φωνή μου κι ΕΓΩ τα γνωρίζω, και αυτά με ακολουθούμε. Κι ΕΓΩ ΠΑΡΕΧΩ σ΄αυτά ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ  και με ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ποτε, και κανένας δεν θα τα αρπάξει απο τα χέρια μου. Ο Πατέρας μου, που μου τα έδωσε , ειναι μεγαλύτερος απ'όλους , και Κανένας δεν μπορεί να αρπάξει ΤΙΠΟΤΕ απο τα ΧΕΡΙΑ του !!!» Αμην !!! (Ιωάννης 10:27-28)

No comments:

Post a Comment