Popular Posts

Wednesday 20 August 2014

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕΙ

Σε κρίνει αν αγάπησες το Ψευδός η την Αλήθεια, το φως που φέγγει στον κόσμο η το σκοτάδι. Γιατί ενώ το φως -ο Ιησούς Χριστός- ήρθε στον κόσμο, οι άνθρωποι αγάπησαν το σκοτάδι παρα το φως < δεν καλωσόρισαν τον Χριστό στην καρδιά τους >  επειδή τα έργα τους είναι  πονηρά.(Ιωάννης 3:19), και βάσει της συνειδητής εκλογής τους μακριά του θα χαθούν.
Κανενός ανθρώπου τα έργα, και οι διαλογισμοί του δεν θα παραμείνουν κρυφά απο τον Θεό « Που να πάω μακριά απο το Πνεύμα σου και μακριά απο την παρουσία σου που να φύγω ;» Είναι το ποιητικό σχήμα λόγου του Βασιλέα Δαβίδ που τονίζει οτι κανείς ποτέ δεν μπορεί να κρυφτεί απο τον Θεό. (Ψαλμός 139:8) που ο λόγος του έχει την δύναμη να διακρίνει τους διαλογισμούς και τις προθέσεις της καρδιάς, μια και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένα δημιούργημα ΑΔΙΕΡΕΥΝΗΤΟ για το Θεο, αλλά ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑ και ΔΙΑΦΑΝΑ μπροστά στα μάτια του, στον οποίο και θα δώσουμε λόγο !!(Εβραίους 4:12-13).  
Φίλε μου, η αλήθεια είναι οτι αν δεν καταδεχθείς τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς, μακριά του στην κόλαση θα αποκλειστείς, γιατί αγάπησες το σκοτάδι παρα το Φως επειδή τα έργα σου -οι διαθέσεις της καρδίας σου- είναι πονηρά.(Ιωάννης 3:19) 
Ο Κύριος φίλε μου θα σε κρίνει από την σφραγίδα που έχεις. Αν έχεις την σφραγίδα του Χριστού επειδή άνοιξες την καρδιά σου σ' Αυτόν η αν έχεις την σφραγίδα του θηρίου επειδή αρνήθηκες ν'ανοίξεις την καρδία σου στον Χριστό  και Σωτήρα σου να τον δεχτείς !!! 
Καμία επιθυμία, δεν είναι πολυτιμότερη απο το να μπεις στην Βασιλεία του Κυρίου !!!!

Μ' όλη την καρδιά μου σου Εύχομαι  να μην διστάζεις στον Χριστό ν'ανοίξεις την καρδιά σου και στην Βασίλεια του και εσύ να μπεις. Αμήν !!!

No comments:

Post a Comment