Popular Posts

Wednesday 6 August 2014

ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΣΚΟΤΟΘΩ.

Αυτη ήταν η ΣΚΕΨΗΣ  που μου  ήρθε  στον ύπνο μου δυο ώρα τα ξημερώματα, κι αμέσως μετά η σκέψης που με προβλημάτισε ήταν :« Ποια είναι η απάντησης σου σ'ένα μακελειό που θα επιτρέψει ο Κύριος ;» και μετά μια χειρότερη σκέψης  «Όταν μια από τις κόρες σου ΑΔΙΚΟΧΑΘΕΙ τότε τι θα κάνεις ;»

Στα μέσα της νύχτας άρχισα να σκέφτομαι για όλους τους αδικοχαμένους και αδικοχαμένες, στις δυο αεροπορικές πτήσεις της Αεροπορικής Εταιρίας της Μαλαισίας, για τους αδικοχαμένους που θρηνούσαν ξαφνικά οι Ολλανδοι γονείς , αδέλφια, ξαδέλφια,οι κόρες, οι  γιοι, και εγγονοί, και τους αδικοχαμένους της Γάζας, της Παλαιστίνης, του Ισραήλ,και των διαφόρων σχολείων της Αμερικής που ψυχοπαθείς συμφοιτητές τους τους  έκοψαν πρόωρα τα όνειρα, και την ΧΑΡΑ της ΖΩΗΣ, και γέμισαν με θρήνο και αβάσταχτο πόνο αυτούς που έμειναν στην Ζωή και τόσο τους καμάρωναν και τους αγαπούσαν.
Αχ, μακάρι μακάρι αυτές οι χθεσινοβραδινές μου σκέψεις να είναι οι σκέψεις του διαταραγμένου μου υποσυνείδητου που ανησυχεί πολύ για το Καμάρι μου, για την κόρη μου Αλεξάνδρα, χαϊδευτικά την Ally μου που υπεραγαπώ και που βρίσκεται τώρα και δέκα εβδομάδες στην Ουγκάντα !!!
«Χάρος κτυπά 
Ξανθιές μελαχρινές, 
μαύρες άσπρες, 
Χωρίς διάκριση καμιά 
Σκοτώνει την κάθε μια!!!»

Οι μαύρες σκέψεις δεν θέλουν να κοπάσουν και σκέφτομαι οτι όταν κάτι φοβερό συμβαίνει στην παράταξη του εχθρού μας εμείς έχουμε ανακούφιση (ΠΧ Ισραήλ και Παλαιστίνιοι και κάθε αντιμαχόμενοι μερίδα), αλλά όταν συμβαίνει στην δική μας παράταξη, στο δικό μας Έθνος, στην δική μας οικογένεια κι' ΟΧΙ στην Οικογένεια του Ολλανδού πάτερα που έχασε το Καμάρι του η την Γυναίκα του στην μοιραία  πάνω από την Ουκρανία πτήση, τότε υπάρχει ΚΛΑΜΑ, ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ ΠΟΝΟΣ και ΟΔΥΡΜΟΣ  !!!
Και η μόνη μου παρηγοριά στις τρελές αυτές σκέψεις που Εύχομαι μ'ολη μου την καρδιά οτι δεν έχουν ούτε ίχνος πραγματικότητος, τουλάχιστον για τώρα, που ειναι τόσο πρόωρα να χάσεις κάποιον η  κάποια που αγαπάς ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, είναι οτι "τα Πάντα συντελούν για το τελικό καλό τους για  εκείνους που αγαπούν τον ΘΕΟ (και η Αλεξάνδρα μου ΑΓΑΠΑ τον ΚΥΡΙΟ  μ' ολη της την ΚΑΡΔΙΑ ) Για εκείνους και εκείνες που τους/ις ΚΑΛΕΣΕ ο ΘΕΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ με την ΠΡΟΘΕΣΗ του. Γιατι αυτούς/ες που ο Θεος ΓΝΩΡΙΣΕ από πριν πως θα ΣΩΘΟΥΝ, αυτούς και αυτές ΠΡΟΟΡΙΣΕ να λάβουν την μορφή του Γιου του, ετσι ώστε αυτός  - ο Χριστός- να ειναι πρώτος ανάμεσα σε πολλά αδέλφια. Κι αυτούς που Προόρισε, αυτούς και Κάλεσε. Κι'αυτούς που ΚΑΛΕΣΕ αυτούς και αυτές ΔΙΚΑΙΩΣΕ, και αυτούς και αυτές ΔΟΞΑΣΕ !!!" (Ρωμαίους 8:28-30)
Όλη η Δόξα λοιπόν στο Χριστό και τον επουράνιο μας Πατέρα που ούτε ένα *σπουργίτι* δεν πέφτει στη γη που ο Πατέρας να μην το ΑΓΑΠΑΕΙ  και να έχει φροντίσει τον Παράδεισο γι'αυτό !!
Εύχομαι , μ'όλη μου την καρδιά, μ'όλη μου την Ψυχή οι σκέψεις που βομβαρδιστικα χτες το βράδυ να ήταν απλώς οι σκέψεις του  ανήσυχου και διαταραγμένου υποσυνείδητου  επειδή το ΚΑΜΑΡΙ μου η κόρη  μου που υπεραγαπώ βρίσκεται στην Αφρική και αισθανόταν ελαφριά άρρωστη χθες . Αμήν!!!  

No comments:

Post a Comment