Popular Posts

Friday 15 August 2014

ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ (ΕΒΡΑΙΟΥΣ 10:29)

Φίλε μου είναι αλήθεια ότι όλοι μας κάνουμε λάθη, αλλά να μην δέχεσαι τον Κύριο που θυσιάστηκε για να πάρει πάνω του τις δικές σου αμαρτίες  θα σου κοστίσει πάρα πολύ.
Αίρεσης είναι κάθε διδασκαλία που υποτιμά τον Χριστό και συνεπώς σε αποκλείει από τον παράδεισο. Ο Απόστολος Παύλος στην επιστολή του προς τους Εβραίους λέει σ’ αυτούς που βασιζόντουσαν στον νόμο και δίσταζαν ν’ ανοίξουν την καρδια τους στον Χριστό και ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτούν:«Οταν παραβεί κανείς τον Μωσαϊκό νόμο , θανατώνεται χωρίς έλεος με βάση τη μαρτυρία δυο η τριών ατόμων Φαντάζεστε πόσο χειρότερη θα είναι η τιμωρία την όποια άξια θα ΥΠΟΣΤΕΙ εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ  το Γιο του Θεού και θεώρησε το αίμα του όμοιο με το αίμα των άλλων ανθρώπων..... και ΦΕΡΘΗΚΕ έτσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ  στο Πνεύμα της Χάρης ! »(Εβραίους 10:28-29)

"Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρεσε μου την ανομία μου,την αμαρτία μου Σωτήρα μου και Κυριο μου να σε δεχτώ, και κάθε άλλη εν γνώση μου η εν άγνοια μου αμαρτία μου. Και έλα στην ζωή μου και μείνε μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου “.
Eίναι η προσευχή, που αν εκφράζει την καρδιά σου θα σου εξασφαλίσει  την Αιωνία  ευλογημένη Ζωή με τον Πατέρα Θεό και τον  Κύριο Ημών Ιησού Χριστό. Αμήν!
   

1 comment:

  1. Εισερχομεθα στην Ευλογία του Πατρός όταν ανοίξουμε την καρδια μας στον Χριστό και ΣΩΤΗΡΑ μας τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ «Ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και δεν τον δέχτηκαν. Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, καρδιακά τον εμπιστεύτηκαν, σ' αυτούς έδωσε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑΘΕΟΥ. Κι'αυτοί γεννήθηκαν ξανά ΟΧΙ από σαρκική μείξη, ούτε από ανθρώπινη θέληση η ανδρική επιθυμία, αλλά από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ !»(Ιωάννης 1:12-13)

    ReplyDelete