Popular Posts

Tuesday 26 August 2014

AN TON XΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

Πολύτιμη Ψυχή, ο Κύριος Ιησούς Χριστός που παρόλο απο τη φύση του είχε την μορφή ΘΕΟΥ ( ήταν ο Προαιώνιος Θεός ο Λόγος ) που ταν ΠΑΝΤΑ με τον Θεό και τα πάντα από Αυτόν και για χάρη του δημιουργήθησαν (Ιωάννης 1:3,Κολοσσαεις 1:16-17) και ήρθε κάτω στην γη και σταυρώθηκε ώστε τις δικές μας αμαρτίες στο σώμα  του να φορτωθεί ( Α.Πέτρου 2:24) είπε « Tι θα ωφελήσει τον άνθρωπο αν κερδίσει τον κόσμο ολόκληρο, αλλά χάσει την Ζωή του ;» 

Ποιο θα είναι το όφελος αν είναι ο πιο επιτυχημένος/η άνθρωπος στον κόσμο, με φίλους, λεφτά , εκτίμηση, απολαύσει την ζωή του σαν κανένας άλλος στον Κόσμο,  αλλά στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ δεν μπει ; 
Καμία επιτυχία κανένας Θησαυρός, δεν μπορεί να συγκριθεί με το ανεκτίμητο δώρο την ΣΩΤΗΡΙΑ που ο Χριστός χαρίζει σε κάθε ανάξιο αμαρτωλό που από αυτόν όπως οι Απόστολοι εξαρτηθεί !! 

 1.Η Αγία γραφή ειναι ο Λόγος του Θεού, και όποιος τον Γιο του Θεού και τα λόγια του τα αψηφά « Ελάτε σε μένα ολοι εσείς που είστε Κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι και ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:22) «Εγώ είμαι η πόρτα. Όποιος ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ»(Ιωάννης 10:9) μακριά του για πάντα θα χαθεί. 
2. Η ΣΩΤΗΡΙΑ  ειναι το Δώρο του Θεού βεβαιώνει ο Απόστολος Παύλος τους πρώην ειδωλολάτρες Εφεσιους που τον Χριστό Εμπιστεύτηκαν «Πράγματι με παροχή χάρης ΕΧΕΤΕ ΣΩΘΕΙ ! Κι'αυτο ΔΕΝ ειναι επίτευγμα δικό σας. Είναι ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ. Σας το λεω για να μην τυχόν και καυχηθεί κανείς»(Εφεσιους 2;8-9) 
3.Για να σωθεί ο αμαρτωλός πρέπει  όπως ο Ληστής στον σταυρό στον Χριστό να προσφύγει, και  μ'ολη του την Καρδιά απο τον ΧΡΙΣΤΟ να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ, γιατί ο Χριστός είναι Αυτός που έχυσε το αίμα του στον σταυρό για τις δικές μας αμαρτίες, και όποιος ΑΡΝΕΙΤΑΙ τον Σωτήρα του να τον δεχτεί με τις αμαρτίες του μένει !! 

Θα ήθελα να έμπαινα στον παράδεισο είναι η φυσιολογική επιθυμία κάθε ανθρώπου, αλλά όποιος αρνείται να ανοίξει την καρδιά του στον Χριστό και Σωτήρα του να τον δεχτεί, από τον παράδεισο θα αποκλειστεί επειδή  δεν καταδέχτηκε απο τον Ιησού Χριστό που σταυρώθηκε για να πάρει πάνω του τις δίκες του αμαρτίες  να εξαρτηθεί  !!! 
Μόνον ο Χριστός σώζει «Και σε κανέναν άλλον, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ κι'ουτε υπάρχει πρόσωπο διαφορετικό απ'αυτό, δοσμένο κάτω απο τον ουρανό μεταξύ των ανθρώπων, μέσω του όποιου μπορούμε να σωθούμε»(Πράξεις 4:12) είναι η Χαρμόσυνη  ευλογημένη Αλήθεια  για όλους εκείνους που τον Χριστό εμπιστευτούν και σωτήρα τους δεχτούν, η είναι η ΠΙΚΡΗ καταδικαστική ΑΛΗΘΕΙΑ για όλους εκείνους που τον Χριστό και την πρόσφορα της ΣΩΤΗΡΙΑ του αψηφήσουν ! 

 Αδελφέ μου σου εύχομαι στον Χριστό να βασιστείς, τον Χριστό να ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ, και  προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς και τότε απο τον Χριστό και εσύ θα σωθείς και στον παράδεισο μετά θάνατο θα μπεις !. Αμήν! 

No comments:

Post a Comment