Popular Posts

Wednesday 2 March 2016

TΑ ΠΑΛΑΒΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ Ο ΕΥΡΥΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ

Δεν μπορείς να ζητάς στον παράδεισο να πας οταν τον Χριστό και την προσφορά σωτηρίας του «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3:20) την αψηφάς. Δεν μπορείς ανάπαυση και ψυχική δροσιά να ζητάς κι' άλλες πόρτες να χτυπάς «Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ' ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ !»(Ιωάννης 7:37) Είναι παρανοϊκό τον Χριστό και την προσφορά Σωτηρίας του να αψηφάς «Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) και να ελπίζεις οτι στον παράδεισο θα μπεις !! "Σ' αγαπώ Κύριε, και θέλω να είμαι εκεί που Eίσαι. Σου ανοίγω την καρδιά και σε δέχομαι Κύριο και Σωτήρα της ζωής μου." ειναι η προσευχη που σώζει τον αμαρτωλό.
Το μετά πίστεως ΑΝΟΙΓΜΑ της ΚΑΡΔΙΑΣ μας στον Χριστό ειναι που μας δικαιώνει με τον Θεό. (Ρωμαίους 3:23-25,5:1) « Αυτόν που ΕΡΧΕΤΑΙ σε μένα, αυτόν, οχι, δεν θα τον αποδιώξω ! ... Και θα τον αναστήσω την εσχάτη ήμερα !!»( Ιωάννης 6:39,40) Η παλαβοσυνη οτι χωρίς τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς στην βασιλεία του θα μπεις, στον αποκλεισμό οδηγεί.
Φίλοι, υπάρχουν δυο παράλληλες διδασκαλίες η διδασκαλία του ΕΥΡΥΧΩΡΟΥ δρόμου που λέει οτι χάρη στο παιδικό σου βάπτισμα, στις πρεσβείες των Αγίων, και την Νεκρώσιμη τελετή παρόλο που εν ζωή τον Χριστό σε απόσταση τον κρατούσες στην βασιλεία του θα μπεις, και που οδηγεί στον χαμό, και η διδασκαλία της ΣΤΕΝΗΣ Πύλης και του ΣΤΕΝΟΥ Δρόμου που είναι ο Χριστός που σου λέει «Εγώ είμαι ο Δρόμος και η Αλήθεια και η Ζωή.Και κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ από ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6) που οδηγεί στην Ζωή και λίγοι είναι εκείνοι που την βρίσκουν. (Ματθαίος 7:13-14)
Αδέλφια μου, Φεϊς Μπουκ φίλοι μου και παιδικοί μου φίλοι, ασχέτως σε ποια Εκκλησία πηγαίνουμε ας ΕΝΩΘΟΎΜΕ τώρα όλοι μαζί στην ΒΙΒΛΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, στον Χριστό, και στον Παράδεισο όλοι μας με τον Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ μας μια μέρα θα βρεθούμε. Αμην!

No comments:

Post a Comment