Popular Posts

Tuesday 15 March 2016

ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ Η ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ?

Εαν υπήρχε ζωή στον Παράδεισο, που βασικά υπάρχει και η ζωή αυτη ειχε σαρκική απόχρωση αυτη η ζωή ΔΕΝ θα ήταν Παραδεισένια. Η στον παράδεισο ζωή είναι η Ζωή του Πνεύματος που ο Κύριος την εζησε, χωρις καμια σαρκική απόχρωση. Αυτη η ζω του Πνεύματος πρέπει απο τωρα να είναι ο στόχος μου κάτω εδώ στην γη, κι'  οχι υποχωρήσεις και επενδύσεις στις σαρκικές επιθυμίες γιατι ο λόγος του Θεού μου λέει ξεκάθαρα οτι<< ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ ο Θεός, αλλα οτι ΣΠΕΡΝΕΙ ο άνθρωπος, αυτό θα ΘΕΡΙΣΕΙ !!! Έτσι, όποιος σπέρνει στον αγρό των αμαρτωλών επιθυμιών του, θα θερίσει από εκεί ως καρπό την καταστροφή. Όποιος όμως σπέρνει στον αγρό του Πνεύματος, αυτός θα θερίσει ως καρπό του Πνεύματος την αιώνια ζωή.(Γαλατες 6:7-8) 

Επίσης ο λόγος του Ευαγγελίου με συνετιζει και μου λέει οτι << Οι επιθυμιες του αμαρτωλού ανθρώπου -του μη αναγεννημένου- οδηγούν στον θάνατο -στην απομάκρυνση απο τον Θεο- Αντίθετα οποιος διαπνέεται απο τις εντολές του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ οδηγειται στην Ζωη και στην ειρηνη !!(Ρωμαιους 8:6) 
Συμπέρασμα αν επενδύω/εις στην σάρκα, αν η στόχοι της Ζωής μας είναι σαρκικοί, δεν πρέπει να περιμένουμε πνευματικά κέρδη, πνευματική συγκομιδή, αλλά ψυχική ξεραΐλα ακόμα κι'αν έχουμε αναγεννηθεί, και αιωνία απομάκρυνση απο τον Θεο αν απο το Άγιο Πνεύμα  δεν έχουμε γεννηθεί ξανά !! (Ιωάννης 3;3,5)  
Αν όμως επενδύσω/εις στο Πνεύμα, η ψυχή μου/σου θα πετάει σαν αετός !!! 
Αδελφέ μου, όποιος δεν πεινάει πνευματικά, ΔΕΝ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, αλλα όποιος πεινάει και ΔΙΨΑΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, θα δροσιστει πνευματικά  ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ !!! (Ιωάννης 7:38)  
 ΝΑ ΜΟ 
 Γι' αυτο αδελφέ μου, αν επιθυμείς στην Βασιλεία του ΘΕΟΥ να μπεις ελα και εσύ οπως η  Σαμαρείτισα στον  Χριστό και τότε απο τ' ΑΓΙΟ Πνεύμα θα  ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ και  
ΠΟΤΆΜΙΑ   ΖΩΝΤΑΝΟΥ   ΝΕΡΟΎ    ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ !!!(Ιωάννης 7:38)   
Χωρις την ΑΝΑΓΕΝΗΣΣΗ, δηλαδη την Πνευματική Σύλληψη στην βασιλεία του Θείου κανείς δεν μπορεί να μπει.(Ιωαννης 3:3,5) σου εύχομαι λοιπόν τον Χριστο Σωτήρα σου  να τον δεχτείς και απο τ' Άγιο Πνεύμα του να γεννηθείς ξανά και στην Αιώνια Ζωή και εσυ να μπεις. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment