Popular Posts

Saturday 19 March 2016

ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΖΕΙ, ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ !!!

Για αυτη την αλήθεια οι Απόστολοι καταδιωχτηκαν και μαρτύρησαν γιατι μόνο εν ζωή ο αμαρτωλός εχει την ευκαιρία με μετάνοια και Πίστη στον Χριστό να γαντζωθεί και στην Αιώνια ζωή να μπει. 
Γιατί με το κλείσιμο των ματιών του τελεσίδικα σφραγίζεται ο τελικός προορισμός του αφου «Ειναι καθορισμένο για τους ανθρώπους ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ και ΜΕΤΑ να ΚΡΙΘΟΥΝ» (Εβραίους 9:27) κι' Οχι λόγου μνημόσυνου όπως σου λένε, η της νεκρώσιμης Συγχωρητικής ευχής από την δίκαιη κρίση να απαλλαγούν !!

"H αγάπη όμως του Χριστού είναι ΓΙΑΤΡΕΥΤΙΚΗ !!! 
Γιατρεύει, καθαρίζει κάθε αμαρτωλή ψυχή !!!"
 
Φίλε, άσε την Εκκλησιαστική Κουλτούρα με τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις τις και επέστρεψε με μετάνοια και Πίστη στο ζωντανό Θεο, τον ΣΩΤΗΡΑ σου τον Ιησού Χριστό που έχυσε το αίμα του στον σταυρό για να σε καθαρίσει απο καθε αμαρτία (Α.Ιωαννου 1:7) γιατί ο Θεός τον Χριστό που δεν γνώρισε αμαρτία τον έκανε αμαρτία για χάρη μας με σκοπό να γίνουμε εμεις ο καρπός της δικαιοσύνης του, χάρη στον Χριστό ! (Β.Κορίνθιους 5:21) 
Αλληλούια, και δόξα στον Κύριο που μέσα απο την μεγάλη του Αγάπη καλεί καθε αμαρτωλό σ' Αυτον να προσφύγει και στην Βασίλεια του να μπει: «Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ των Προβάτων. Αν κανείς προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή» (Ιωαννης 10:9) 

Φίλε μου, εαν μπορείς τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς στην Ευλογία του Πατρός θα μπεις, γιατι ο Πατήρ Θεός είπε «Αυτός ειναι ο Γιος μου ο αγαπητός αυτόν να ακούτε !!»(Λουκάς 9:35) Αμήν! 
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σε ΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λεγει η γραφη , ποτάμια ζωντανού νερού θα Ξεχυθούν απο εκείνον που Πιστευει ΣΕ ΜΕΝΑ» (Ιωαννης7:37) 
"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της ζωής μου μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου."Ειναι η Προσευχή που σωζει τον αμαρτωλό που στον Χριστό αφιερωθεί και Σωτήρα του τον δεχτεί. Αμην!!
Στέλιος Φελλας 
Ανάξιος αμαρτωλός σωσμένος απο την ΧΑΡΗ του από το 1988.

No comments:

Post a Comment