Popular Posts

Saturday 5 March 2016

ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ


     Μεγάλη ευλογία ειναι να προχωράς με θάρρος και γεμάτος αισιοδοξία. Κατά βάθος σχεδόν παντα  ζούσα με βαθιά ριζωμένη στην καρδιά μου την ανησυχία και το συναίσθημα οτι τίποτε δεν θα πήγαινε καλά. Ποτε μου δεν μπόρεσα να αισθανθώ οτι ήμουν μέλος των νικητών, εκείνων που επιτυγχάνουν στην Ζωή, η ανησυχία με απέκλειε απο την ειρήνη και απο την επιτυχία, αλλα τώρα χάρη στον Χριστό μπορώ με αγωνιστικότητα να προχωρώ και με την ΝΙΚΗΤΡΙΑ ομάδα θα σταθώ.\
Ποια όμως  ειναι η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ;
Η νικήτρια ομάδα ειναι η ομάδα που μέσα απο τις φουρτούνες της Ζώης στήριγμα τους είναι ο Χριστός, και που ξέρουν καλά οτι τίποτε και καμία δύναμης δεν θα μπορέσει να τους χωρίσει απο την αγάπη του Θεού και του Χριστού !! Ούτε θλίψη, ούτε στενοχώρια, ούτε διωγμός , η πείνα η γύμνια, ούτε κίνδυνος η μαρτυρικός θάνατος .... αλλα μέσα απο όλα τα δεινά θα βγαίνουν περισσότερο απο νικητές μέσω του Χριστου που τους αγάπησε !!( Ρωμαίους 8:35-37)
Ναι, επι σαράντα χρόνια  αισθανόμουν άμοιρος και άτυχος, αλλα τώρα απο τον Χριστό εχω υπέρ ευλογηθεί, και απέραντη αγάπη του χρωστώ γιατί σαν δικό του πιστό του παιδί μια μερα στην ανώνυμη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ (Εβραίους 11:10) και εγώ θα βρεθώ μαζί με κάθε άλλο γνήσιο πιστό.
Ναι, στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ του ζωντανού Θεού στην ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, και σε μυριάδες αγγέλων πανήγυρη, και ΣΥΝΑΞΗ ΠΡΟΤΟΤΟΚΩΝ ΓΙΩΝ, που εχουν καταγράφει στους ουρανούς. (Εβραιους 12:22-23) κι εγω ο ανάξιος μαζί με κάθε άλλο λάτρη του Χριστού χάρη στην χάρη του θα βρεθώ. Αμήν!
Φίλε μου δυο είναι οι ομάδες στην Ζώη, η ΟΜΑΔΑ  εκείνων που  τον Χριστό αγαπούν και ΣΩΤΗΡΑ τους τον δεχτούν και που στην Άγια πόλη την Νεα Ιερουσαλήμ που θα κατέβει απο τον Ουρανό (Αποκάλυψη 21:1-2,9-10) που δεν εχει ανάγκη απο τον ήλιο ούτε απο την σελήνη γιατί ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ  απο την από την ΔΟΞΑ του Θεου και το ΛΥΧΝΆΡΙ της ειναι ο Χριστός , θα μπουν και στην παρουσία του ΣΩΤΗΡΑ τους Χριστού θα ζουν, και η ομάδα εκείνων που εν Ζωή τον Χριστό και τα λόγια του υποτιμούσαν και δεν καταδέχτηκαν ποτε Σωτήρα τους να τον δεχτούν και μακριά του θα χαθούν !!

«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)
 Όποιος προσφύγει στον Χριστό θα πάψει να ειναι άμοιρος η άτυχος, αλλα ΥΠΕΡ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ και στη ΠΟΛΙΤΕΙΑ του ζωντανού Θεού στην ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, και σε μυριάδες αγγέλων πανηγύρι, και ΣΥΝΑΞΗ ΠΡΩΤΟΤΌΚΩΝ ΓΙΩΝ, που εχουν καταγράφει στους ουρανούς. (Εβραίους 12:22-23) μια  ημέρα θα βρεθεί !! Αλληλούια !!

No comments:

Post a Comment