Popular Posts

Sunday 13 March 2016

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΤΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ, ΚΤΙΖΕΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΤΙΖΕΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΖΩΗ !

Τι θα ωφελήσει τον άνθρωπο να κερδίσει τον κόσμο ολόκληρο και χάσει τη Ζωή του.Ιησούς Χριστός (Μάρκος 8:36) 
Τίποτε στην Ζωή δεν εχει μεγαλύτερη αξία απο το που θα περάσει την ΑΙΩΝΙΑ μετά το κλείσιμο των ματιών του την ΑΘΑΝΑΤΗ ΖΩΗ του. 
Αν θα την περάσει στην ένδοξη βασιλεία του Πατρός και του Χριστού, στον Παράδεισο, η στο ζοφερό σκοτάδι της διαφθοράς της άφθαρτης ψυχής ?? 
Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΤΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ , ΚΤΙΖΕΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΤΙΖΕΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΖΩΗ !!
Φιλοι μου ο Χριστός μας ΑΓΑΠΗΣΕ τόσο πολύ που άφησε την Ουράνια δόξα του και εγινε άνθρωπος με σάρκα σαν εμάς και ηρθε να θυσιαστεί στον Σταυρό, για να φορτωθεί πανω του τις δίκες μας αμαρτίες !! (Φιληππησιους 2:5-8,Α.Πετρου 2:24) ώστε όποιος απ' αυτόν εξαρτηθεί, προσωπικό Σωτήρα του τον δεχτεί να μην χαθεί αλλά να έχει ΑΙΩΝΙΑ μαζί του ΖΩΗ !!(Ιωαννης 1;12-13,3:36,5:24,6:47,7:37,10:9)
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ και η ΖΩΗ.Οποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ΄έμενα κι αν πεθάνει θα ΖΗΣΕΙ.Και όποιος Ζει και Πιστεύει σε ΜΕΝΑ, αυτός ΟΧΙ ΔΕΝ θα πεθάνει ΠΟΤΕ»(Ιωάννης 11:25-26)
Η ΑΓΑΠΗ του Χριστου κτιζει σπιτια: 
Και οίκος, σπίτι του Θεού γίνεται ο αμαρτωλός που με μετάνοια και πίστη ανοίγει την καρδία του στον ΘΕΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ . "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20)
"Αν με αγαπάει κάποιος, θα εφαρμόσει τον λόγο μου, και ο Πατέρας μου θα τον αγαπήσει,
και ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ σ αυτόν και ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ μαζί του "
(Ιωάννης 14:23)
ΚΤΙΖΕΙ ΠΟΛΕΙΣ :Τότε είδα έναν καινούριο ουρανό και μια καινούρια γη. Ο πρώτος ουρανός κι η πρώτη γη είχαν εξαφανιστεί κι η θάλασσα δεν υπήρχε πια. Κι είδα την ΑΓΙΑ ΠΟΛΗ, τη νέα Ιερουσαλήμ, να κατεβαίνει από τον ουρανό, από το Θεό, έτοιμη σαν τη νύφη που στολισμένη περιμένει τον άντρα της. Άκουσα και μια δυνατή φωνή απ' τον ουρανό να λέει: «Τώρα πια η ΚΑΤΟΙΚΙΑ του Θεού είναι ΜΑΖΙ με τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, Θα ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ μαζί τους, κι αυτοί θ' αποτελούν το λαό του. Ο ίδιος ο Θεός θα είναι μαζί τους. Θα διώξει κάθε δάκρυ από τα μάτια τους, κι ο θάνατος δε θα υπάρχει πια ούτε πένθος ούτε κλάμα ούτε πόνος θα υπάρχει πια, γιατί τα παλιά πέρασαν».(Αποκάλυψη 21:1-4)
ΚΤΙΖΕΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΖΩΗ !!: << Σήμερα θα είσαι μαζί μου στον Παράδεισο !!>> (Λουκας 23;43)
<< ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ και η ΖΩΗ. Όποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ΄έμενα κι αν πεθάνει θα ΖΗΣΕΙ.Και όποιος Ζει και Πιστεύει σε ΜΕΝΑ, αυτός ΟΧΙ ΔΕΝ θα πεθάνει ΠΟΤΕ»(Ιωάννης 11:25-26)
"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της Ζώης μου μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ' όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου."
Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !!

No comments:

Post a Comment