Popular Posts

Wednesday 9 March 2016

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

 "Δεν θα απαντήσω τώρα", λέει ο Κύριος στους αρνητές της σωτηρίας του, σ΄αυτους που υποστηρίζουν οτι ασχέτως αν ο αμαρτωλός τον Χριστό δεν τον τιμά και αρνείται να απαντήσει την προσφορά Σωτηρίας του "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20), χάρη στις "ευχές" των Αγίων πατέρων, και στην μεσολάβηση της Εκκλησίας του στον παράδεισο θα μπει .
 Δεν θα υποχωρήσω σ' αυτούς που έχουν αποσκιρτήσει απο την Αλήθεια του Ευαγγελίου, και ισχυρίζονται οτι ο αμαρτωλός ασχέτως αν  αγαπάει η Οχι τον Θεό, χάρη στις Ευχές των Αγίων πατέρων στην βασιλεία μου θα μπει !!! 
Φίλοι μου δεν εμπαίζεται ο Θεός κανένας αδιάφορος αμαρτωλός που τον Χριστό και το κάλεσμα του (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3;20) αμελεί ν απαντήσει στην βασιλεία του δεν θα μπει.
Φίλοι μου, αυτοί οι αρνητές της Σωτήριας Χάρις του Χριστού, γεμάτοι θρησκευτικοί υπεροψία λενε οτι είναι ο κορμός της Χριστιανοσύνης και ο  πύλες του Αδη δεν θα μπορέσουν να την κατανικήσουν, αλλά αρνούνται να τονίσουν και να σας πουν την αλήθεια  οτι η ΠΥΛΗ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ είναι μόνο ο Χριστός «Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή» και ΟΧΙ η εκκλησία και οτι  ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ Ούτε υπάρχει άλλο πρόσωπο κάτω από τον ουρανό δοσμένο στους ανθρώπους μέσω του οποίου να μπορούμε να σωθούμε.(Πράξεις 4:12)
    
Φίλοι μου Πόρτες  του Άδη είναι κάθε στραβόδιδασκαλία που υπόσχεται ΣΩΤΗΡΙΑ στον αμαρτωλό που τον Χριστό και τα λόγια του αψηφά, αρκεί στην εκκλησία κάπου κάπου να πηγαίνει, να κοινωναει και μετά θάνατο να του διαβάσουν την συγχωρητική ευχή.
Φίλοι, αποβάλλεται ολους τους επαγγελματίες ψεύτες που εχουν αποσκιρτήσει απο την αλήθεια, και τον Κύριο που τους εξαγόρασε τον απαρνούνται, << Ζω εγώ λέει ο Κύριος το λέω, γιαυτό μπροστά σε μένα κάθε γόνατο θα γονατίσει, κι όλοι οι λαοί θ' αναγνωρίσουν τη δόξα του Θεού.>> λέει σ'ολους ο Ιησούς Χριστός !( Ρωμαίους 14:11)

No comments:

Post a Comment