Popular Posts

Friday 25 March 2016

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ ;

Αν ποτε δεν μπορέσεις απο τον Χριστό να εξαρτηθείς στον Παράδεισο δεν θα μπεις, γιατί ο Χριστός ειναι η Πόρτα των προβάτων (Ιωάννης 10;9) και η ΟΔΟΣ που στο σπίτι του Πατρός μας οδηγεί !! << Εγώ είμαι η ΟΔΟΣ, και η Αλήθεια, και η Ζωή. Κανένας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΦΤΑΣΕΙ στον Πατέρα παρα μονάχα αν ΠΕΡΑΣΕΙ απο ΜΕΝΑ !>> (Ιωάννης 14;6) 

Και τι θα πει <Κανενας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΦΤΑΣΕΙ στον Πάτερα παρα μονάχα αν ΠΕΡΑΣΕΙ απο ΜΕΝΑ > ; Θα πει οτι κανένας δεν μπορεί στον παράδεισο να μπει ΧΩΡΙΣ από τον Χριστό να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ  !!! Ο Χριστός  δήλωσε οτι Αυτός ειναι η ΠΗΓΗ της Ζωής << Όποιος πιει απο το νερό που θα του δώσω εγώ, αυτός οχι, δεν θα διψάσει ποτε!!> (Ιωάννης 4:14,7;37) οτι είναι το Φως του κόσμου < Εγώ είμαι το ΦΩΣ του κόσμου. Όποιος ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΜΕΝΑ, δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι αλλα θα ΕΧΕΙ το ΦΩΣ της ΖΩΗΣ ! (Ιωάννης 8;12) οτι αν κάποιος ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ του, δηλαδή ΕΞΑΡΤΏΜΕΝΟΣ απο Αυτον, αυτός ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ κιόλας έξω !! (Ιωάννης 15;6) 

Φίλε μου, ποτε στον παράδεισο δεν θα μπω όσο αρνούμαι το κάλεσμα του Χριστού «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20)  να τ' απαντήσω και προσωπικό Σωτήρα μου να τον δεχτώ !! 

Κύριε Ιησού Χριστέ, για μένα είσαι το ΠΑΝ, δεν βασίζομαι στον εαυτό μου αλλά όλη η Πίστης μου είναι σε ΣΕΝΑ, εσύ είσαι αυτός που αγαπώ, λατρεύω και ακολουθώ, και γιαυτό ποτε δεν θα χαθώ, αλλά μαζί σου μετά θάνατο θα βρεθώ." 
Εύχομαι να δοξαστεί τ' όνομα σου  σ' όλη την γη !! Αμήν 

No comments:

Post a Comment